Ogródek (bura4)
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 sty 2009, o 14:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pięknie
Pięknie, pięknie bardzo mi się podoba, tylko musisz w tych doniczkach ciągle podlewac żeby były takie piękne pokrzywki!
Ja na początku swoich poczynań w ogrodzie też mialam dużo kwiatów w doniczkach i prze te kwiaty nie mogłam się nigdzie ruszyc, bo przecież trzeba było je podlewac. Teraz sadzę takie rośliny, które sobie radzą jak wyjeżdżam na wakacje.
A pieski śliczne zazdroszczę!!! Bardzo lubię zwierzęta!!! Pokazuj nam jeszcze swój ogród. Pozdrawiam.
grazka_j mój ogród
Ja na początku swoich poczynań w ogrodzie też mialam dużo kwiatów w doniczkach i prze te kwiaty nie mogłam się nigdzie ruszyc, bo przecież trzeba było je podlewac. Teraz sadzę takie rośliny, które sobie radzą jak wyjeżdżam na wakacje.
A pieski śliczne zazdroszczę!!! Bardzo lubię zwierzęta!!! Pokazuj nam jeszcze swój ogród. Pozdrawiam.
grazka_j mój ogród
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Od podlewania jak mnie nie ma mam sąsiadkę też maniaczkę kwiatów
Więc to nie problem, a ja wolę w donicach niż w gruncie, co do gruntu wsadzę to ślimaki zjedzą... Psy mają u mnie jak u Pana Boga za piecem, jak coś przesadzą czy obskubią to już trudno
Namiętnie skubią jeżynę, maliny i winogrona :P

Cattleyomaniaczka
Marta
Marta
- Nela
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 paź 2006, o 17:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bo my sie z Martą znamy osobiścieKaRo pisze:Tak mnie tez się podobatylko te doniczki?
![]()
![]()
Ale to podobnie jak u Neli .. ona też z tamtego miasta i też "kocha się " w doniczkach.![]()
Dziewczyny z podkarpacia tak mają...
piękne kwiaty ,pełno doniczek i pełno roboty

Marta buziaki

Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby... St.J.Lec
Ino się wieki nie widziałyśmy...Nela pisze:Bo my się z Martą znamy osobiścieKaRo pisze:Tak mnie tez się podobatylko te doniczki?
![]()
![]()
Ale to podobnie jak u Neli .. ona też z tamtego miasta i też "kocha się " w doniczkach.![]()
Dziewczyny z podkarpacia tak mają...
piękne kwiaty ,pełno doniczek i pełno roboty![]()
Marta buziaki![]()
Cattleyomaniaczka
Marta
Marta
witaj.. piękna działeczka i psy również:)... u mnie tez sporo zwykle może nie doniczek ale donic i skrzyń..
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."