Moja skromna działka Ada.kj cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
ada.kj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 12:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dziękuję wszystkim odwiedzającym za miłe słowa.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p
Od: 18 wrz 2008, o 17:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witam Ado - cieszę się, że dołączyłaś do naszej rodzinki i będę mogła oglądać o jeden ogród więcej .
Awatar użytkownika
LILA 51
1000p
1000p
Od: 14 maja 2008, o 21:48

Post »

Witam Cię Ado serdecznie na forum . Ja jestem na forum od lata , przez jakiś czas przechadzałam się po tych cudnych ogrodach , mając coraz więcej wątpliwości czy, pokazać mój skromny ogródek i choć niewiele osób do mnie zagląda to i tak się cieszę że założyłam swój wątek. Staram się podpatrywać i w miarę moich możliwości udoskonalać mój ogród , czego i Tobie życzę , pomału doprowadzisz swój ogród do tych pięknych z forum .

Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mario i Lilu. Dzięki za odwiedzinki. Marysi ogród oglądałam wcześniej i podziwiałam. Natomiast Twój ogródek Lilu zaraz poszukam i postaram się zwiedzić. Życzę samych sukcesów. Będę do Was zaglądać.
Awatar użytkownika
ewkapaw
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 sty 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

WITAJ ADO !!!
Fajnie że nareszcze założyłaś Swój wątek z działeczką . Jak tak czytam to jest nas więcej emerytek , które teraz zajęły się działeczką . Ja kupiłam sobie działkę jesienią 2006 , a na emeryturę przeszłam w lipcu 2007 r. Pokochałam tą pracę , przynosi mi dużo radości , a każdy kwitnący kwiatek wiele zadowolenia . Masz już aparat , to proszę wstawiaj zdjęcia , zawsze to jakoś przybliża wizję działki .
Teraz czekamy na wiosnę i pierwsze kwiaty - przebiśniegi , krokusy , narcyzy :lol:
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Awatar użytkownika
ada.kj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzięki Ewuniu za wizytę. Cieszę się, że jest nas więcej. Działki uprawia dużo. Ja tak patrzę, na moim ogródku działkowym, że w większości są to starsze i często dużo ode mnie starsze panie, najczęściej wdowy. Niestety, nasi panowie, szybciej poodchodzili. A na działce jest chociaż okazja spotkania się z ludźmi, porozmawiania, potrzeba wyjścia z domu. Zapraszam częściej, szczególnie wiosną, jak już będzie można robić zdjęcia roślinkom.
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

Witaj Ado w swoim wątku.
Dobrze że jest od początku roku.
Będziemy więc mogli śledzić jak Twoja działka ożywa, od wiosny do jesieni.
Liczę na dużo zdjęć i zapraszam do mnie.
Awatar użytkownika
giza
1000p
1000p
Od: 1 paź 2007, o 00:40

Post »

Oooo, sasiadka założyła swoj wątek ;:63 A mówiłam, że z aparatem szybko sie uporasz, gratuluję :D
Czytając Twój wstęp zauważyłam, że forum tez namieszało Ci w główce, oczywiście pozytywnie :wink: Teraz to juz ciągle będziesz cos chciała dokupic, miała nowe chciejstwa :P Ale to własnie jest fajne :D
Pozdrawiam, giza vel Gabryśka:)

Rewolta – 05.2007r. C.d. 2009
Awatar użytkownika
kryska
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 kwie 2007, o 00:13

Post »

Witaj Ado na forum. Pierwsze Twoje zdjęcia jeszcze niewiele mówią o Twojej działce. Wiadomo taki okres. Z tego co napisałaś, wiem, że nie możesz sadzić tam cenniejszych roślin, bo szybko zmienia właściciela. Na szczęście jest tyle pięknych krzewów, może mniej wyszukane ale nie stanowią łakomego kąska dla złodziei. Te niby takie zwyczajne kwiaty są równie piękne jak rożne nowości a czasem nawet i piękniejsze. Na pewno w większości są mniej kłopotliwe w uprawie niż te nowości sprowadzane z zagranicy. Czekam wiosny i następnych zdjęć z Twojej działki.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Witaj Ado na forum. :D
Ja też jestem nowicjuszką i emerytką.Tak jak i ty nie miałam odwagi otworzyć wątku bałam się,że sobie nie poradzę z wklejaniem zdjęć bo czytałam takie różne historyjki z tym związane.Ale stwierdzam,że jest to bardzo prosta czynność i nie wymaga jakiegoś wielkiego intelektu.Nie taki diabeł straszny...
Ja jestem długoletnią działkowiczką i działkę mam już zagospodarowaną,chociaż kilkakrotnie
zmienialiśmy jej wygląd . Uprawiamy ją wraz z mężem ale część ozdobna jest moją domeną.Tam nie ma nikt prawa ingerencji.No ale zagadałam się u Ciebie a tu chyba pora spać.
Mam nadzieję,że będziemy się odwiedzać.
Pozdrawiam.
Maria.
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
teresat
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 lip 2008, o 22:02

Post »

Witaj Ado, to nas tutaj więcej pań w kwiecie wieku zajmujących się ogrodami.
Na Twojej działce na pewno rosną śliczne roślinki. Zatem jak tylko zawita wiosna, pokaż je koniecznie.
Pozdrawiam
:D
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Krysiu kochana witaj!. Nareszcie masz Swój wątek i juz pokazałaś działeczkę w zimowej szacie- super. Aż mi głupio, że dopiero teraz Cię odkryłam, bo Ty do mnie tak często zaglądałaś. Juz poprawiam sie i będe częstym gościem u Ciebie. Aby do wiosny, bo bardzom ciekawa co u Ciebie rośnie. Oczywiście wielkie gratulacje za upór i doprowadzenie działki samej do porządku. Pozdrawiam i buziaki. :P
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

Ado -miło mi cie powitać ,w twoim nowym wątku .
Piękne zimowe fotki nam zafundowałaś .
Zima długa ,ale ten czas można wykorzystać na plany ,nowe nasadzenia,zamówienia i zakupy .
Życzę powodzenia w urządzaniu swego ogrodowego raju i oby złodzieje cię omijali . :P

Zapraszam do siebie .
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
ada.kj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziękuję wszystkim bardzo serdecznie za miłe przyjęcie. Na razie to oglądam działeczki, podpatruję, przy okazji uczę się wielu nowych dla mnie rzeczy. Planuję nowe nasadzenia, już poszalałam z niektórymi zamówieniami, ale jak człowiek wejdzie między...... Dobrze, a może źle, że wystarczy kliknąć dodaj do koszyka i już jest zakup dokonany. A później tylko czekać aż przyjdzie towar do domu i tylko sadzić. Już nie mogę się doczekać wiosny, pracy na działce, ale to chyba pragnienie nas wszystkich obecnych na forum. Również wszystkich zapraszam do zaglądania do mnie.
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28

Post »

A ja dopiero teraz zauważyłam że masz swój wątek :oops:
Co do zdjęć to sama pożyczałam aparat od córki a teraz bardzo żałuję że i tak za mało zdjęć porobiłam :)

Zastanów się nad jednorocznymi jak masz tylu złodziei....
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”