Moja skromna działka Ada.kj cz.1
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziękuję wszystkim odwiedzającym za miłe słowa.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- LILA 51
- 1000p
- Od: 14 maja 2008, o 21:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam Cię Ado serdecznie na forum . Ja jestem na forum od lata , przez jakiś czas przechadzałam się po tych cudnych ogrodach , mając coraz więcej wątpliwości czy, pokazać mój skromny ogródek i choć niewiele osób do mnie zagląda to i tak się cieszę że założyłam swój wątek. Staram się podpatrywać i w miarę moich możliwości udoskonalać mój ogród , czego i Tobie życzę , pomału doprowadzisz swój ogród do tych pięknych z forum .
- ada.kj
Mario i Lilu. Dzięki za odwiedzinki. Marysi ogród oglądałam wcześniej i podziwiałam. Natomiast Twój ogródek Lilu zaraz poszukam i postaram się zwiedzić. Życzę samych sukcesów. Będę do Was zaglądać.
- ewkapaw
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
WITAJ ADO !!!
Fajnie że nareszcze założyłaś Swój wątek z działeczką . Jak tak czytam to jest nas więcej emerytek , które teraz zajęły się działeczką . Ja kupiłam sobie działkę jesienią 2006 , a na emeryturę przeszłam w lipcu 2007 r. Pokochałam tą pracę , przynosi mi dużo radości , a każdy kwitnący kwiatek wiele zadowolenia . Masz już aparat , to proszę wstawiaj zdjęcia , zawsze to jakoś przybliża wizję działki .
Teraz czekamy na wiosnę i pierwsze kwiaty - przebiśniegi , krokusy , narcyzy
Fajnie że nareszcze założyłaś Swój wątek z działeczką . Jak tak czytam to jest nas więcej emerytek , które teraz zajęły się działeczką . Ja kupiłam sobie działkę jesienią 2006 , a na emeryturę przeszłam w lipcu 2007 r. Pokochałam tą pracę , przynosi mi dużo radości , a każdy kwitnący kwiatek wiele zadowolenia . Masz już aparat , to proszę wstawiaj zdjęcia , zawsze to jakoś przybliża wizję działki .
Teraz czekamy na wiosnę i pierwsze kwiaty - przebiśniegi , krokusy , narcyzy

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ada.kj
Dzięki Ewuniu za wizytę. Cieszę się, że jest nas więcej. Działki uprawia dużo. Ja tak patrzę, na moim ogródku działkowym, że w większości są to starsze i często dużo ode mnie starsze panie, najczęściej wdowy. Niestety, nasi panowie, szybciej poodchodzili. A na działce jest chociaż okazja spotkania się z ludźmi, porozmawiania, potrzeba wyjścia z domu. Zapraszam częściej, szczególnie wiosną, jak już będzie można robić zdjęcia roślinkom.
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
Witaj Ado na forum. Pierwsze Twoje zdjęcia jeszcze niewiele mówią o Twojej działce. Wiadomo taki okres. Z tego co napisałaś, wiem, że nie możesz sadzić tam cenniejszych roślin, bo szybko zmienia właściciela. Na szczęście jest tyle pięknych krzewów, może mniej wyszukane ale nie stanowią łakomego kąska dla złodziei. Te niby takie zwyczajne kwiaty są równie piękne jak rożne nowości a czasem nawet i piękniejsze. Na pewno w większości są mniej kłopotliwe w uprawie niż te nowości sprowadzane z zagranicy. Czekam wiosny i następnych zdjęć z Twojej działki.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Witaj Ado na forum.
Ja też jestem nowicjuszką i emerytką.Tak jak i ty nie miałam odwagi otworzyć wątku bałam się,że sobie nie poradzę z wklejaniem zdjęć bo czytałam takie różne historyjki z tym związane.Ale stwierdzam,że jest to bardzo prosta czynność i nie wymaga jakiegoś wielkiego intelektu.Nie taki diabeł straszny...
Ja jestem długoletnią działkowiczką i działkę mam już zagospodarowaną,chociaż kilkakrotnie
zmienialiśmy jej wygląd . Uprawiamy ją wraz z mężem ale część ozdobna jest moją domeną.Tam nie ma nikt prawa ingerencji.No ale zagadałam się u Ciebie a tu chyba pora spać.
Mam nadzieję,że będziemy się odwiedzać.
Pozdrawiam.
Maria.

Ja też jestem nowicjuszką i emerytką.Tak jak i ty nie miałam odwagi otworzyć wątku bałam się,że sobie nie poradzę z wklejaniem zdjęć bo czytałam takie różne historyjki z tym związane.Ale stwierdzam,że jest to bardzo prosta czynność i nie wymaga jakiegoś wielkiego intelektu.Nie taki diabeł straszny...
Ja jestem długoletnią działkowiczką i działkę mam już zagospodarowaną,chociaż kilkakrotnie
zmienialiśmy jej wygląd . Uprawiamy ją wraz z mężem ale część ozdobna jest moją domeną.Tam nie ma nikt prawa ingerencji.No ale zagadałam się u Ciebie a tu chyba pora spać.
Mam nadzieję,że będziemy się odwiedzać.
Pozdrawiam.
Maria.
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Krysiu kochana witaj!. Nareszcie masz Swój wątek i juz pokazałaś działeczkę w zimowej szacie- super. Aż mi głupio, że dopiero teraz Cię odkryłam, bo Ty do mnie tak często zaglądałaś. Juz poprawiam sie i będe częstym gościem u Ciebie. Aby do wiosny, bo bardzom ciekawa co u Ciebie rośnie. Oczywiście wielkie gratulacje za upór i doprowadzenie działki samej do porządku. Pozdrawiam i buziaki. :P
- ada.kj
Dziękuję wszystkim bardzo serdecznie za miłe przyjęcie. Na razie to oglądam działeczki, podpatruję, przy okazji uczę się wielu nowych dla mnie rzeczy. Planuję nowe nasadzenia, już poszalałam z niektórymi zamówieniami, ale jak człowiek wejdzie między...... Dobrze, a może źle, że wystarczy kliknąć dodaj do koszyka i już jest zakup dokonany. A później tylko czekać aż przyjdzie towar do domu i tylko sadzić. Już nie mogę się doczekać wiosny, pracy na działce, ale to chyba pragnienie nas wszystkich obecnych na forum. Również wszystkich zapraszam do zaglądania do mnie.