izabella1004 pisze:Gieniu ten ciemiernik to biały w czerwone kropki. Tak wyglądał wiosną.
A to mój ulubieniec
Już się nie mogę doczekać kiedy zakwitną nowe nabytki a pąki już mają.
Izabelo dla mnie ten biały w czerwone kropki to też nowy nabytek bo jesienią dopiero go kupiłam. No ale te pełne to bardziej mnie cieszą i czekam wiosny z niecierpliwością
Genia
Iza-chatte te krzywe drzewo to czereśnia ale bardzo stara i co drugi rok mam w niej szerszenie
Rośnie ona przy stawie i jest jednym z ulubionych moich drzew.
Dzięki Izuniu Dzrewo jest cudne!
A kolejne "płomienne" zdjęcia dorównują urodą tym pierwszym!
Hm...8 godzina rano to jest jeszcze blady swit Hania na pewno się ze mna zgodzi ;)
Witaj Izabelo to ranny ptaszek jesteś ja wstaję o 8 czasami tylko jak się za mocno rozbudzę o 5 jak mąż wstaje do pracy to szybciej.U nas o 5 rano było -17 stopni C. Martwię się o moje ciemierniki pełne
Gieniu u nas nie było aż tak zimno w nocy ale chyba swoje ciemierniki dodatkowo okryję gałązkami świerkowymi bo póżno je posadziłam a szkoda by było jak by im się coś stało.
Wiesz Izabelo ja też je okryłam torfem i gałęziami iglaków a i tak się boję bo tej nocy ma być jeszcze zimniej a może rzucić jeszcze stary koc na tę noc sama nie wiem
Genia
Gieniu u nas w nocy znowu było -14 a rośliny w ogrodzie wyglądają strasznie.Mam nadzieję że jak naj szybciej się ociepli.
Kalina-ciekawa jestem czy po tych mrozach rozwinie swoje kwiaty czy opadną.