Haniu, mrożone jelenie vel renifery!

Ale za to ile mają śniegu! Może oni wolą jeździć na nartach niż uprawiać ogródek...? Jak wiadomo, "byt kształtuje świadomość"...
KaRo, o Bobika się nie martw...

Jak mu zimno, to za skarby nie wyściubi nosa z domu... I paltocik nie pomoże (bo ziiiiiimno w łapki!!!!)

Zdjęcia z Bobikiem na dworze były zrobione w środku dnia, kiedy temperatura była bliska zeru a cała zabawa trwała możne 5 minut!
Ewuniu, już miałam wysłać post, kiedy "Ciebie zobaczyłam "! Miłe odwiedziny i miłe słowa! Dziękuję! Jeśli chodzi o to zdjęcie, bardzo się cieszę, że udało mi się na nim uchwycić również oba Zwierzaczki!
Ja z wizytą do Was udam się jutro, bo już kolacja, a zaraz potem film, na który baaaaardzo czekam!!!
Ale oto dalsza prezentacja róż:
Honey Dijon Zasadzona wiosną 2008. Róża o niezwykle ciekawym kolorze. Bardzo zdrowa, dobrze powtarzająca, pachnie, ale zapachu... nie pamiętam... Chyba po prostu nie zdążyła jeszcze wydobyć z siebie całego uroku... W tym roku dosadziłam jej koleżankę w kolorze głębokiej czerwieni i myślę, że będzie im ze sobą "do twarzy"!
Hot Chocolate Również zasadzona wiosną 2008. Również róża o niezwykłym, niespotykanym kolorze. Pachnie i chociaż jej zapach nie należny z pewnością do tych z najwyższej półki, bardzo mi się podoba!!! Jest to róża najbardziej "kwiatodajna" jaką znam! N i e p r z e s t a j e k w i t n ą ć ! A przecież to dopiero jej pierwszy rok! Przy tym bardzo zdrowa i.... same zalety! Należny do róż, które naprawdę warto mieć! Zapiszcie na listę chciejstw, nie będziecie żałować!
Impératrice Farah Również pierwszy rok w moim ogrodzie. Zaczęła kwitnąć późno, ale jak już zaczęła, to prawie cały czas kwitła. Chyba pachnie, ale znowu nie pamiętam. Zobaczymy na wiosnę. Ma przepiękne kwiaty, ciekawą kolorystykę, ale widać, że potrzebuje jeszcze trochę czasu, żeby pokazać się w całej swojej krasie. Jest jakoś tak "niewygodnie" usytuowana, że dużo jej zdjęć mi nie wyszło...
Isabelle Autissier Zasadzona zaledwie tej wiosny. Zdrowa róża o pięknym, świeżym zapachu. Jest taka lekka, delikatna... taka róża- panienka...

Jak sie dobrze ukorzeni, będzie cudna!