Róże w moim ogrodzie
- Ingrid
- 200p

- Od: 10 lut 2007, o 17:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Fajny pomysł z albumami róż
- też robię swoim całe sesje zdjeciowe
Róże masz cudne okazy i świetnie Ci rosną - zapewne wdzięczne są za doskonałą opiekę
Ta nn. licencjonowana baaardzo przypomina mi różę " Barock "- nowa róża nostalgiczna ,czasem kwalifikowana do gr. róz krzaczastych a nawet pnących - u mnie rośnie drugi rok ma ok 1,5 m - jest bardzo zdrowa , a kwiaty w moim ulubionej morelowej tonacji są zmienne ale trwałe .
Róże masz cudne okazy i świetnie Ci rosną - zapewne wdzięczne są za doskonałą opiekę
Ta nn. licencjonowana baaardzo przypomina mi różę " Barock "- nowa róża nostalgiczna ,czasem kwalifikowana do gr. róz krzaczastych a nawet pnących - u mnie rośnie drugi rok ma ok 1,5 m - jest bardzo zdrowa , a kwiaty w moim ulubionej morelowej tonacji są zmienne ale trwałe .
pozdrawiam Ingrid
migawki z ogrodu
migawki z ogrodu
-
Bogusia2
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękne sesje zdjęciowe, pieknych róż. Mnie też zachwyciła ta morelowa NN. I jeszcze bardziej mi przykro, że nie udało mi się kupić Boniki, bo jest u Ciebie taka piękna. Na pewno będę zaglądać do tej różanej krainy. 
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ingrid,cieszę się że zajrzałaś ,aby obejrzeć moje róże
,ta moja morelowa ma rosnąć nie wyżej jak 1 m,zobaczymy
.Tak znienacka wpadłam na pomysł pogrupowania swoich róż w formie albumików,nie przypuszczałam,że to zaowocuje takim zainteresowaniem.
Bogusiu żałuj boniki,bo fajnie rośnie,kup i po kłopocie

Bogusiu żałuj boniki,bo fajnie rośnie,kup i po kłopocie
- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mariolu ja tego nie zamierzałam,bardziej myślałam o sobie
,ja mam mało róż,ale tyle osób zaszalało z zakupami różanymi,że dopiero będą albumiki tych właśnie osób,będzie na co patrzeć,Ty też zakupiłaś dużą ilość róż,więc będziesz miała dużo pracy z albumikiem
Aszko,u mnie zima na całego,więc trochę cieplej mi z tymi różami,pewnie,że rób albumik swoim różom
Gosiu,chciałabym skończyć ten album,później pomyślę co dalej.
Aszko,u mnie zima na całego,więc trochę cieplej mi z tymi różami,pewnie,że rób albumik swoim różom
Gosiu,chciałabym skończyć ten album,później pomyślę co dalej.