Moje sukulenty - anula
- rosiowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzięki Aniu
, przepiękne są. Nie mogę się napatrzeć. A jakbyś na wiosnę przymierzała się do jakiejś wymiany, to pomyśl, może coś u mnie znajdziesz, co Cię zainteresuje 

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
Nie ma problemu ja zawsze jestem chętna do wymiany. Także ogrodowych.rosiowa pisze:Dzięki Aniu, przepiękne są. Nie mogę się napatrzeć. A jakbyś na wiosnę przymierzała się do jakiejś wymiany, to pomyśl, może coś u mnie znajdziesz, co Cię zainteresuje
Becia przyjdzie czas i swoimi kwitnącymi będziesz się chwalić

Cóż, i ja się powtórzę, bo jestem pod wrażeniem. Gratuluję kolekcji!
Ja kaktusy lubię za ich kolce i o kwitnieniu nawet nie myślałam.
Złapałam natchnienie. Zaraz poszperam jak się doczekać takiej nagrody od kolczastych kolegów. Obecne kaktusiki mam dopiero 2 lata. Gdy je kupowałam też miały pewnie 3, wiec wiekowo dojrzały chyba do tego. Poprzednie niestety padły zarażone od nowo kupionego okazu. Nawet się nie zdążyłam zorientować jak wszystkie umarły.
Ja kaktusy lubię za ich kolce i o kwitnieniu nawet nie myślałam.
Złapałam natchnienie. Zaraz poszperam jak się doczekać takiej nagrody od kolczastych kolegów. Obecne kaktusiki mam dopiero 2 lata. Gdy je kupowałam też miały pewnie 3, wiec wiekowo dojrzały chyba do tego. Poprzednie niestety padły zarażone od nowo kupionego okazu. Nawet się nie zdążyłam zorientować jak wszystkie umarły.
- ROBERTOBORO
- Od: 13 lis 2008, o 21:39
- Kontakt:
-
- 500p
- Od: 14 paź 2008, o 18:57
Naprawdę niesamowita kolekcja!Kwiaty twoich kaktusów są przepiekne.Ja mam tylko jedną opuncję,miałam nadzieje że zakwitnie-jednak tego nie zrobila.Zimuję ją w chłodnym warsztacie obecnie-może w przyszłym roku zaszczyci swymi kwiatami?Ty to masz rękę do kwiatów!W ogrodzie wszystko pięknie rośnie , a w domu kaktusy aż"kwitną"
.

Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
- ROBERTOBORO
- Od: 13 lis 2008, o 21:39
- Kontakt:
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06