Na parapecie. . .
- Agnieszka_73
- 200p
- Od: 16 paź 2008, o 21:17
No to tak..
Aledra7 jeśli chcesz liściołka różowego fiołka to się ładniej uśmiechnij
Aconitum keramzyt przeważnie mieszam z ziemią
Piotrze..
Dziękuję za komplement 
Agness fotki jeszcze inną razą wlepię
Storczyki wstawiłam do odpowiedniego wątku.
Miluck jak zobaczę Twoje jedyneczki to polecę marmurka ciachać
Skrętniki są fioletowe, niebieskie i jakiś NN, jak zakwitnie to będę wiedziała jaki ma kolorek 
Treissi przyznaję bez bicia, żem zainfekowana
:D:D:D:D
Marzenko mam nadzieję, że ten szczypnięty dobrze się miewa
Ja właśnie tak ciacham skrętnikowy listek, wlewam wodę w podstawkę i nakładam foliowy tunel, od czasu do czasu wietrzę. Z obserwacji: górna część szybciej puściła listki i ładniej rośnie. Teraz to już kiepska pora na ukorzenianie skrętników, ja swoje wsadzałam latem, ale na pierwsze listki czekałam przeszło miesiąc.
Bogusia żebyś widziała (wstawię jeszcze
) jak się rozchwaścił laur od Ciebie! 
Figa, Stapelka cieszę się z Waszej wizyty
Aledra7 jeśli chcesz liściołka różowego fiołka to się ładniej uśmiechnij

Aconitum keramzyt przeważnie mieszam z ziemią

Piotrze..

Agness fotki jeszcze inną razą wlepię

Miluck jak zobaczę Twoje jedyneczki to polecę marmurka ciachać

Treissi przyznaję bez bicia, żem zainfekowana

Marzenko mam nadzieję, że ten szczypnięty dobrze się miewa

Bogusia żebyś widziała (wstawię jeszcze

Figa, Stapelka cieszę się z Waszej wizyty

To ja typ niepokorny 

- Agnieszka_73
- 200p
Jakie masz piękne roślinki, tfu, tfu! Pełen zachwyt. Wszystkie zapierają dech w piersiach
Wielkie gratulacje.

Zielonolandia - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48079" onclick="window.open(this.href);return false;
Wątek sprzedażowy - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=48109" onclick="window.open(this.href);return false;
Wątek sprzedażowy - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=48109" onclick="window.open(this.href);return false;
- Agnieszka_73
- 200p
- Agnieszka_73
- 200p
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agnieszko
widzę w Twoim wątku zdjęcie alsobi.Wczoraj dostałam ukorzenioną sadzonkę i nie wiem jak ją pielęgnować.Gdybyś mogła cos napisac o niej-jak ją pielęgnujesz,czy to roślina zwisająca ,czy kwitnie?Moja siostra chyba też od Ciebie dostała sadzonkę bo widzę u niej tą samą roslinę .W googlach mało jest o niej wiadomości.Byłabym wdzięczna za porady.
widzę w Twoim wątku zdjęcie alsobi.Wczoraj dostałam ukorzenioną sadzonkę i nie wiem jak ją pielęgnować.Gdybyś mogła cos napisac o niej-jak ją pielęgnujesz,czy to roślina zwisająca ,czy kwitnie?Moja siostra chyba też od Ciebie dostała sadzonkę bo widzę u niej tą samą roslinę .W googlach mało jest o niej wiadomości.Byłabym wdzięczna za porady.

pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
ojojoj tylko żeby nei za bardzo do góry ... lepiej niech i dół gęsty będzieAgnieszka_73 pisze:Moje rośliny głowy do góry podniosły (szyje im się wydłużyły od komplementów
:D:D:D:D) Dziękuję
![]()
Zapraszam

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- Agnieszka_73
- 200p
Iza Będę profilaktycznie zadarte nosy ucierać 
Marzenko dostałam maleńki dosłownie 2cm kawałeczek alsobii, to roślina zwisająca, będzie (jak podrośnie) kwitła na biało, strzępiaste białe kwiatuchy. Podlewam jak się ziemia przesuszy, nie lubi zimna, lubi "letnią" wodę i może rosnąć w półcieniu. Alsobia to krewna sępolii. Moje osobiste zdanie: bezproblemowa roślina
[/b]

Marzenko dostałam maleńki dosłownie 2cm kawałeczek alsobii, to roślina zwisająca, będzie (jak podrośnie) kwitła na biało, strzępiaste białe kwiatuchy. Podlewam jak się ziemia przesuszy, nie lubi zimna, lubi "letnią" wodę i może rosnąć w półcieniu. Alsobia to krewna sępolii. Moje osobiste zdanie: bezproblemowa roślina

To ja typ niepokorny