Agnieszko, fajnie że udało Ci się poskromić fotosika
Kolekcja piękna, każdy to powie i pewnie każdy znajdzie wśród Twoich jakieś kolejne chciejstwo dla siebie
Życzę powodzenia w uprawie i powiększania kolekcji
uszanowania dla kolejnej fanki tych piękności. bardzo miła gromadka storczyków.... kupować każdy by chciał tym bardziej ,że jest tyle odmian kolorystycznych i gatunkowych storczyków, wiem o czym piszesz ja tez zaopatruje się w kwiaciarni ale i tak moja kolekcja się powiększa teraz mam 12 szt. pozdrawiam a choruje już rok czasu
Jak już jestem taka zdolna że potrafię wysyłać większe zdjęcia, to pokażę swoje wcześniejsze nabytki. Będzie lepiej widać Ale mam zabawę A obiad czeka na gotowanie A co tam
Witaj Agness - piękna kolekcja, na tego storczyka w kolorze seledynowo-różowym uważaj, u mnie na dole pędów kwiatowych wybił 2 następne pędy, jest chyba najbardziej nieprzewidywalnym ze storczyków i uwielbia kwitnąć.
Wielkie dzięki wszystkim za miłe słowa.To super sprawa, że można podzielić się z kimś swoją pasją. Ja na okrągło gadałabym o storczykach i je oglądała. Już się śmiałam, że wszystkich znajomych zanudzę ględząc ciągle o storczykach. A teraz mogę sobie do woli poużywać