Ogród Lusesity

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Arwenka
100p
100p
Od: 30 kwie 2008, o 21:02

Post »

Lusesita altanka cudna , a przy altance widzę masz jakichś strażników , pokaż ich bliżej :D
i jeszcze zobaczyłam śliczne drzewko kwitnące fioletowo stojące przy altance, cóz to jest Obrazek
Oczywiście azalie i róże są fantastyczne Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj Lusesito piękne masz kwiaty na działce. Bardzo ładny dom z kamienia chętnie zobaczę go z bliska :!: :D :D
Awatar użytkownika
żaża
200p
200p
Od: 28 lut 2008, o 18:45

Post »

Ola!! :)
Piękny ogród, kto wystepuje w roli strażników altany?
Jeśli nie sprawi ci to problemu to wstawiaj większe zdjęcia tak się łątwiej ogląda. A jest co!!
Czekam na ciąg dalszy prezentacji.
Edyta
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witam na forum i niecierpliwie czekam na następne zdjęcia.
Altana przemyślana,solidna ,piękna,rzeźby okazałe .
Czy jesteś ich autorką lub ktoś z Twoich bliskich? :D
Lusesita
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 17 cze 2008, o 13:50

Post »

Dziękuje ;:2 Wam ;:114 bardzo za tak miłe i ciepłe słowa, bardzo cieszy mnie fakt ze mogę podzielić się z Wami moją pasją i zamiłowaniem do kwiatów :D jutro dołącze więcej zdjęc.
Serdecznie Wszystkich pozdrawiam :D
Lusesita
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

No to z chęcią jutro pooglądam Twoje zdjęcia kwiatów :!: Pozdrawiam
x-o-1
Konto usunięte na prośbę.
Od: 3 cze 2007, o 20:16

Post »

WITAJ NA FORUM.

No, no, no bardzo ładnie się zapowiada. Czekamy na jeszcze

;:63 ;:63 ;:63

pozdrawiamy i zapraszamy do odwiedzin

Ewa i Krzysiek
Lusesita
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...

Post »

Muszę przyznać z ręką na sercu,ze nie spodziewałam się takiego zainteresowania i takich pochwał. Mój ogródek ma okolo 200 metrów kwadratowych-W miejscu,gdzie stoi obecnie altanka stał kiedyś stary dom zbudowany z kamienia.Domyślacie sie zapewne z czym wiąże się rozbiórka starego domu. Mój mąż wpadł na pomysł, aby odciązyc trochę koszty wywozu kamienia i stąd zrodził się pomysł na wybudowanie kamiennej altanki,ktorą widzicie na zdjęciach. Rysował swoją wizję altanki na kartce,a ja- jakos nie byłam tym zachwycona.Powiedział krótko-zaufaj mi,a zobaczysz ze bedzie piękna.I teraz nie żałuję i ciesze się że ją mam.To dobre miejsce w czasie upalnych dni-kamien sprawia ,ze w jej wnętrzu można sie schowac przed upałem.W środku jest wybudowany gril również z kamienia.Obiecuję,ze jak znajdę chwilkę wolnego czasu pokaże jej wnetrze.Co do drzewka ktore rosnie obok,to jest to P S I A N K A--krzew, ktory mozna formowac wedłog swoich inwencji twórczych-Ja uformowalam moją na drzewko.Obficie kwitnie całe lato,jest mało wymagająca -wystarczy raz w tygodniu zasilić ją nawozem do roslin kwitnących.Niestety jest jeden minus dla tej rosliny-a mianowicie nie zimuje w gruncie i jest to przeszkodą dla tych,którzy nie mają mozliwości ani warunów do zapewnienia jej prawidłowego okresu spoczynku.Fajne jest to forum i osoby tutaj zalogowane z takim pozytywnym nastawieniem-zupełnie jak wielka szczęśliwa rodzina.Z Zaciekawieniem oglądnełam kilka waszych ogródków kochani i jestem pod wielkim wrażeniem--cięzkiej pracy jaką wkładacie w swoją pasję i tak sobie pomyslalam,gdzie mi tam do Was i co ja tutaj robie.Gorąco pozdrawiam wszystkich,którzy zechcieli zobaczyć mój ogródek-w którym lubię sobie czasem pomarzyć.
LUSESITA:) :wink: :D
Lusesita
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Masz rację,że to miejsce gdzie można trochę pomarzyć,ale czasem ochłonąć w tym kamiennym domku,gdy słonko dogrzeje,bardzo mi się podoba.Czekam na więcej fotek,pozdrawiam.Halina
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
BOzENA1542
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2008, o 21:31

Post »

Witaj
Masz piękny ogrod.Ja takze jestem zauroczona tą altanką,jest taka niepowtarzalna ...i te cudnie kwitnące krzaczki
Czekam na dalsze zdjęcia
Lusesita
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...

Post »

Witam W
Lusesita
Lusesita
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...

Post »

CD. MOICH PODOPIECZNYCH ;:2

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

SERDECZNIE WAS ;:4 POZDRAWIAM
Lusesita
Lusesita
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...

Post »

Witaj KaRo :D Isia :D niestety drewniane rzeźby nie są mojego autorstwa ani nikogo z mojej rodziny. Zakupiłam je na wystwie rzeźb w moim mieście :D
Lusesita
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Lusesita
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...

Post »

Ello Erazm :D zdjęcia wnętrza altanki dołącze później, w tej chwili panuje tam niezły bałagan ponieważ zabrałam sie za malowanie drewnianego stołu i ław.Podrawiam :D
Lusesita
Awatar użytkownika
coccinella
1000p
1000p
Od: 8 kwie 2008, o 12:42

Post »

Lusesita pisze:Fajne jest to forum i osoby tutaj zalogowane z takim pozytywnym nastawieniem-zupełnie jak wielka szczęśliwa rodzina.Z Zaciekawieniem oglądnełam kilka waszych ogródków kochani i jestem pod wielkim wrażeniem--cięzkiej pracy jaką wkładacie w swoją pasję i tak sobie pomyslalam,gdzie mi tam do Was i co ja tutaj robie.Gorąco pozdrawiam wszystkich,którzy zechcieli zobaczyć mój ogródek-w którym lubię sobie czasem pomarzyć.
LUSESITA:) :wink: :D
Witaj Lusesito! No nie mogę się z Tobą nie zgodzić, co do atmosfery na forum. Jest wspaniała. Doping pozytywnie wpływa na moje samozaparcie i chęć do pracy. Czasami obiecuję sobie, że pójdę na działkę i tylko posiedzę sobie pod daszkiem, ale jak już jestem, to pojawia się myśl - i tak nic na forum nowego nie pokażę? Nie wszyscy są tu znawcami i fachowcami. Gdzie mi tam do większości tutejszych forumomaniaków, którzy znają każdą swoją roślinkę lepiej, niż siebie samego...

No i muszę Ci napisać, że u Ciebie nie jest pięknie. U Ciebie jest BAJECZNIE! Twój ogród ma niesamowity klimat, swojskość czuć nawet przez ekran monitora. Przespacerowałam się po Twoich zakamarkach i mi się nie chciało wracać do siebie...

Pozdrawiam i czekam na kolejne zdjęcia z niecierpliwością!
Pozdrawiam, Iwona.
moje wątki
ten się nie myli co nic nie robi
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”