Witam Basowa
z zazdrością? tu nie ma czego zazdrościć - przede mną kilka lat roboty

tak, lepsze jest przerabianie, bo od czegoś zaczynasz, ale w sumie od nowa też jest fajnie - nie masz żadnych ograniczeń w tworzeniu własnego ogrodu
W sprawach komputerowych jestem naprawdę szybki ;)
Karolciu, pierwsze zdjęcia zamieściłem kilka dni temu. Myślałem że ktoś uzależnony od forum zobaczy mój skromny post
Kwiatki się dodają, ale nie wszystkie kwitną, dlatego nie zamieszczam jeszcze zdjęć
Możesz mieć studnie, pod warunkiem że najpierw sprawdzisz jakiś sprzętem jak głęboko jest woda ;)
hmm na kawkę? z miłą chęcią, tylko coś jeszcze pozmieniam w ogrodzie

Kwiatki przyjmę we wszelkich ilościach, ale przepraszam cie, będę je brał od późnej jesieni lub wiosny, bo... WRESZCIE ZACZYNAM PIERWSZą CZęść OGRODU W CAłOśCI PO SWOJEMU
Zdjęcia aktinidii zrobię jutro, bo dziś już ciemno się robi, a lampa nie oddaje tego KLIMATU

Mam pewność że jeden jest żeński, bo zawiązuje się mały owoc! i to w pierwszym roku po posadzeniu.... nie ma to jak każda roślina w 2 wiadrach kompostu:) dziwi mnie tylko to, że rosną po stronie wschodniej...
Kolejne zdjęcia.... najpierw muszę coś zrobić, żeby się móc tym chwalić

na razie jestem zajęty ścieżką z pierwszego zdjęcia i boiskiem do badmintona/siatkówki itp