Z naciskiem na "nie tylko". Znam te ograniczenia, ale nie o tym pisałem, na dowód czego zamieściłem zrzut ekranu. Gdyby problem wynikał z przekroczenia transferu, wszystkie zdjęcia hen_s byłyby niewidoczne, a tak nie jest. Jego zdjęcia w innym wątku są widoczne w miejscu, gdzie na stronie jest dopiero kilka postów i niewiele zdjęć. Dokładnie to sprawdziłem.
Zastanawiam się nad inną sprawą. Na ile problemy w kontaktach z Fotosikiem są kwestią lekceważenia klientów i użytkowników hostingu, a na ile wynikają z problemów, które mogą się zakończyć likwidacją hostingu, a to może przełożyć się na zniknięcie z FO zdjęć hostingowanych przez Fotosik. Tym bardziej sensowne wydaje się znalezienie stabilnego i pewnego alternatywnego dla Fotosika hostingu dla zdjęć.
norbert76 pisze:W skrócie sytuacja wygląda to tak, że nie można od bodajże roku doładować salda żeby przedłużyć abonament. Umowa z Dotpay musiała wygasnąć, bo pojawia się taki komunikat, jak poniżej, a to była w zasadzie jedyna opcja (oprócz płatnych SMSów, które też już nie działają), żeby wnieść opłatę.