jarha-Halszko Dziękuję bardzo.Tym razem więcej zdjęć dałam niż pisania na początku. Dziękuję bardzo za miłe słowa.
Dalii mam sporo.ale jeszcze apetyt na nie dalej mam.
A hortensje starsze już sa piękne. Jeszcze kilka mam w innych miejscach.Ale te nie są jeszcze tak piękne jak te starsze.
Nic poczekam i na te nowe aż wypięknieją.
Dziękuję bardzo i ja pozdrawiam i zdrówka życzę
Iwonko1 Dziękuję bardzo.Lato było bardzo kolorowe, Teraz jesień już tonuje kolory.Ogród się wycisza pomalutku.
Hortensje bukietowe u mnie nawet dobrze rosną. Nie wyobrażam sobie ogrodu bez nich.
O tak i zima potrafią być dekoracyjne. Szczególnie w śniegu , którego mamy tiagły deficyt i w szronie
Na boćki znowu z utęsknieniem będziemy czekali. Te ciemne dalijki takie inne, takie urokliwe.
A od Lucynki bardzo bo przypominają mi jej dobre serce
Dziękuję i ja pozdrawiam.Na weekend będzie gdzieś w pobliżu twoich stron, bo Elblągu i nad morzem.
plocczanka-Lucynko Bardzo lubię dalie. Niektóre bulwy już maja po kilka lat.A sporo nowych.
I 2 od ciebie, za które dziękuję. Jak na nie patrzę, to pamiętam o wspaniałej darczyni.
Różyczki dziękują za pochwałe . Chociaż te nie wszystkie ładne.
Hortensje , hosty dziękują za pochwały. Dziur nie maja, ,bo,,, te co były dziurawe to usunęłam. A za twoją radą wysypałam w hostach niebieskim granulatem i tu ślimaki im nie szkodzą. Dziękuję za pomoc.
Chryzantemy zaczynają już druga kwitnie

Gloriosa