Moje hobby

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Daisy
1000p
1000p
Od: 11 lut 2008, o 22:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Wpadłam z rewizytą do Ciebie Aneczko :) :) Śliczny masz ogródek i piekne kwiaty! Czekam na nowe zdjęcia :D
Pozdrawiam serdecznie :) Ewa
Ogródek Daisy, cz.1, cz.2, cz.3,
aktualny
Awatar użytkownika
leosta
500p
500p
Od: 29 sty 2008, o 08:43

Post »

Witaj Aneczko. Tak jak szukasz siebie odszukaj mój wątek albo wybierz Linki do ogrodów forumowiczów , tam jest wykaz alfabetyczny.
Z takim pięknym ogródkiem nie martw się o punkty.

;:33 ;:1

Pozdrawiam Leszek.
aneczka
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 23 mar 2008, o 17:57

Pozdrowionka

Post »

Leszek i Daisy odpisałam wam zaraz dołącze kilka fotek z moimi roślinkami :roll: i moimi przyjaciółmi zamieszkującymi mój ogródek to namiastka :D , będę przesyłała kolejne zdjęcia pa Aneczka
aneczka
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Raj

Post »

Witam wszystkich nowych :D jak i weteranów ja jestem nowa ale cieszy mnie,że nawiązałam kontakt już z kilkoma osobami :P pozdrawiam was :!Pragnę przedstawić kilku domowników mojej działeczki na wstępie:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

a teraz namiastka moich roślinek :roll:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
aneczka
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Raj cd.

Post »

Witam kolejne fotki od Aneczki :lol: :lol: :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

i ostatnie kolejne prześlę ale dzisiaj już nie 8)
Pozdrawiam i do usłyszenia Aneczka :P
Awatar użytkownika
Dorota T.
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 11 mar 2007, o 12:09

Post »

Witaj Aneczko!
Pokazałaś urocze oblicze domowników działeczki, a roślinki przecudne i tak skomponowane ze smakiem. ;:111
Czekam z niecierpliwością na kolejne zdjęcia.
Pozdrawiam.
Inter vepres rosae nascuntur. Róże rosną wśród cierni.
Mój ogródek-cz.1 ... Mój ogródek-cz.2 ...
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Aneczko na forum. Popatrzyłam na fotki i choć nie jestem jakimś znawcą to po prostu super działka-ogród. Bardzo mi sie podoba mostek i oczywiście "pani Hortensja". Juz nie wspomnę o rybie (chyba przez Ciebie zlapanej-leszcz czy coś??) i żabce :) . Pozdrowionka Aneczko. Będę Cię odwiedzać. :)
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
leosta
500p
500p

Post »

Witaj Aneczko. Zgodnie z życzeniem masz podpis z moim linkiem.
Piękne zwierządka hodujesz w swoim ogrodzie a zwłaszcza ten pajączek. Ta pierwsza ryba to karp hodowlany?
Masz ciekawe rozwiązania, jak to się mówi, infrastruktury.

;:12

Pozdrawiam Leszek.
moje wątki

"Prawo jest jak płot: lwy przeskakują, płazy ślizgają się dołem, tylko bydło zostaje."
aneczka
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Pozdrowionka

Post »

witajcie wszyscy którzy mnie odwiedzacie Leosta dziękuję za za twój link obejrzałam ogródek jest bardzo ładny szczególnie te piwonie :!: są wspaniałe :lol:

Leszku jak zdobyłeś link :?: dzięki za odpowiedz już nie długo zamieszczę kolejne fotki :lol:

Leszku ,to nie karp tylko karaś złocisty ikrę przyniosły mi do stawku dzikie kaczki miałam przez 1 sezon parkę stanowiły ozdobę cudnie to wyglądało ja jestem młodsza od ciebie mam 35 lat ale podziwiam ludzi którzy wytrwale mimo wieku realizują swoje marzenia Aneczka
aneczka
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Podziękowanie

Post »

Dorotko masz piękne róże wiem kupiłaś za grosze ale z fotek widać że je starannie pielęgnujesz i odwdzięczają ci się ja mam dwie róże pnące fotki zamieszczę jak pisałam niskich róż nie mogę mieć ze względu na jamniczki moje pieski :) zima w ogrodzie też jest piękna ,miejmy wszyscy nadzieję,że wiosna wreszcie zawita :!:
Grzegorz B

Post »

Aneczko co by nie pisać i tak wiadomo, że ogrodniczka z Ciebie znakomita. Wystarczy spojrzeć na te fotki i już widać perfekcję. Widzę, że masz skalniaka, a jak skalniak nie mogło się obejść bez rojników :D. Mi się one bardzo podobają, mimo że takie minimalistyczne a jednak tak dostojne i wytworne. Chyba lubisz niecierpki, bo widzę ich sporą ilość i tawułka. Czy tawułkę masz na słońcu, czy w półcieniu :?: I jeszcze domownicy, SUPER!!!, jak żaba w oczu to prawie jak w "dziczy" he he. A co to za ryba na pierwszej fotce :?: Czekam na kolejne fotki :wink:
Awatar użytkownika
leosta
500p
500p

Post »

Witej Aneczko. Nie jestem wędkarzem i nie odróżniam karasia od karpia. Zamieszczaj fotki, czekam.

Co do linku to po zalogowaniu w profilu u góry wpisuję swój link w rubryce podpis.

;:1 ;:2

Pozdrawiam Leszek.
moje wątki

"Prawo jest jak płot: lwy przeskakują, płazy ślizgają się dołem, tylko bydło zostaje."
przemek1136
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 mar 2008, o 18:52

Post »

Witaj Aniu na naszym forum. Nie piszesz skąd jesteś i nie zamieszczasz aktualnych zdjęć ale te z poprzedniego sezonu są całkiem, całkiem. Czy na ostatnim Twoim zdjęciu z 25.03.2008 to słonecznica (Delosperma) bo kwiatki mają taki nietypowy kolor (zwłaszcza środek)? Ja mam słonecznicę wysokogórską ale ona kwitnie na żółto i chyba miała za dużo wilgoci zimą bo odbija zaledwie w paru miejscach. Miłego dnia. Przemek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
aneczka
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Witajcie

Post »

pozdrawiam wszystkich :!Leosta czekam na odpowiedz co z piwoniami :!: odczytaj prywatne posty wysłałam ci zapytanko,witaj Przemku tak to słonecznica kupiłam ją w zeszłym roku ale zapomniałam zabrać do domu nie wiem czy ta odmiana mi przetrzyma,fotki mam z teraz ale ogród wygląda typowo zimowo postaram się zamieścić ,pozdrawiam też ciebie Grzegorzu :!: wstawiajcie swoje fotki jak macie

Mam pytanko czy ktoś kolekcjonuje rozwary i dzwonki karpackie Aneczka-moje hobby
przemek1136
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 mar 2008, o 18:52

Post »

Raczej nie praktykuje się wklejania swoich zdjęć na czyjejś stronie. Nasze zdjęcia możesz oglądać klikając na niebieski link pojawiający się w dolnym, lewym rogu postu.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”