Jeśli chodzi o biały koszyk, to obstawiam Graptopetalum paraguayense i Sedum nussbaumerianum.
A sama bym się chciała dowiedzieć co jest tuż przed koszykiem, to duże, najeżone w zielono-białym kącie? Superowo wygląda.
Mysza
'Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi.' Albert Einstein
Witam
Serdecznie dziękuję za tyle ciepła i wspaniałych słów.
Myszekjesteś GENIALNY,tak to te roślinki.Ułatwiłeś mi zadanie bo trudno szukać jak się nie wie czego.
Ta roślina o którą pytasz stoi całą zimę na balkonie jest to Cis.Na balkonie zimowały także:
maleńki świerk , cyprysik , lawenda i mięta.Przetrzymały zimę ,lawenda już ładnie zaczyna się zielenić.
Małe uzupełnienie moich roślin.
Pochwalę się,że nauczyłam się wstawiać nazwy do zdjęć.Jeszcze trochę to komputer nie będzie miał przede mną tajemnic .( )
ale zmyła temacik...zielono.... a tu zaraz na wejściu burza kolorków atakuje oczka...wszystko piękne...ładne....śliczne..i ..cudne...oj chyba sie rozmarzyłam
miluck pisze:Ułatwiłeś mi zadanie bo trudno szukać jak się nie wie czego.
Bez przesady z tymi pochwałami Po prostu tak się składa, że obie roślinki posiadam, choć w dużo skromniejszym wydaniu . A jak już posiadam, to jestem chora jak nie wiem co posiadam, więc jestem już po przekopywaniu się przez stosy zdjęć sukulentów.
Cis stał się obiektem mojej zazdrości tfu tfu niech Ci dobrze rośnie.
Mysza
'Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi.' Albert Einstein
Hej Myszko!!
Przepraszam ,ale wcześniej Twój nick zasugerował mi ,że jesteś mężczyzną i w takiej formie się do Ciebie zwracałam.Więcej się to nie powtórzy.
Dziękuję wszystkim za umilenie wieczoru pochwałami.
Gorąco pozdrawiam
Jagoda