Witam Cię Marianie na naszym forum
Podoba mi się Twój ogródek, ta różnorodność roślin i umiejętność ich rozmieszczenia, brawo.
Mam pytanie, co to za niebieskie kwiatki na drugim zdjęciu?
U Moniki - cz. 1, cz. 2 Gdy życie ofiaruje Ci cytryny, zrób z nich lemoniadę.
Marian pisze:
Jestem zaskoczony, że tak mały ogródek może się podobać.
Witaj Marianie!
Nie wiesz,że nie wielkość a jakość się liczy?
Mnie podobają się te ogromne barwne plamy (pownie floksy).Są po prostu prześliczne!
Masz rzeczywiście ogromną ilość roślin!Czekam na większą ilość zdjęć!
Ktoś kiedyś powiedział, że małe jest piękne. Marianie ! Twój ogród to najlepszy na to dowód!!! Gratuluję pomysłu i pięknej realizacji Jest czym oko nacieszyć !!!!
Ja również witam .Ogródek prezentuje się świetnie bardzo lubię jak rośliny są tak gęsto posadzone .Widzę że masz oczko .Napisz tylko dlaczego tak mało wody.
Marianie zainteresowanie Twoim ogrodem nie niknie , bo nikt nie zdoła przejść obojętnie koło tylu wspaniałych barw wiosny utkanych z floksów szydlastych i żagwinu . Cieszy oczy ten Twój zakątek .Pozdrawiam
Każdy początek ma swój koniec ,a każdy koniec miał swój początek ........
Marian nie obawiaj się że niknie zainteresowanie.Tutaj na forum nic nie umknie uwadze.Wklejaj więcej fotek będzie o czym pisać .O tej porze roku wszyscy są spragnieni kolorowych ogrodów .Nie ukrywam że interesuje mnie twoje oczko wodne .prosze o kilka fotek jak wygląda w całej swojej okazałości .W tym temacie to na pewno sobie pogadamy.
Witaj Marianie. Twój ogródeczek jest malutki ale śliczny i bajecznie kolorowy. Aż trudno uwierzyć, że masz tak wiele gatunków roślin. Są bardzo ładnie rozmieszczone. No i oczko wodne niezwykle pomysłowe. Pozdrawiam serdecznie Irena.