Mój ogródek - chatte - 2cz. 2007r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

a ja się spóźniłem :P i nie zdążyłem z tymi piosenkami :P

ja to mam pecha

a u Ciebie nawet zimowe zdjęcia wyglądają pięknie :)
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Muszę się śpieszyć, bo nie wiem, czy za chwilę nie będe znów bez internetu :twisted:

Alu i Aniu, bardzo dziękuję za "White Christmas", bardzo to lubię :D

Ado i Tomku, dziękuję za pochlebne słowa o moich zdjęciach kwiatów tulipanowca ;:196
Jak macie to drzewko od roku, to bedziecie musieli trochę poczekać na kwiaty, ale przevcież doczekacie się, a liscie też ma piękne :D

Jadzieńko, jak miło zobaczyć Cię w moim ogródku! :D I trafiłas akurat na koloroterapię :lol:
Żółty też oczywiście musi być. Chciałam trochę później, ale jak tak niecierpliwie czekasz, to chyba przyśpieszę "żółtą terapię" ;)
Twoje "NIE" zdecydowanie popieram, ale...są tu osoby, które tak tęsknią za tym kolorem, a próżno wyglądają u siebie. No jak im odmówić? :D
Przetrzymaj jeszcze trochę, to dla Ciebie będzie bardzo żółto :D

Mariolko, link pewnie by się przydał, gdyby mi sie chciał otworzyć. Mam tak słaby internet, że niektóre linki mi sie nie otwierają. Powiedz, proszę, czego dotyczy, to sama wyszukam.

Beatko, Grażynko, Bozenko, Aniu, bardzo się cieszę z Waszych wizyt! Miło jest w Waszym towarzystwie :D

Guciu , ja też lubię zimę tak jak Ty, tzn. tylko na zdjęciach :lol:

Nic się nie martw Karolku, jeszcze będziesz miał okazję sie wykazać ;)
Przysnam, ze ostatnie zdanie troche mnie zaskoczyło, bo myslałam akurat odwrotnie. Tzn wydawało mi sie, ze mój ogródek zimą nie wyglada ciekawie...
Jak Ty uważasz inaczej, to...hurra!!! Dziękuję :D
Mariola54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 wrz 2006, o 00:33

Post »

Powiedz, proszę, czego dotyczy, to sama wyszukam.
Izo oczywiście od A - Z o oczku :D
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Dzięki Mariolko! ;:79 Do wiosny pochłaniam wszelaką wiedzę na ten temat - w miarę mozliwości czasowych oczywiście :lol:
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

No to dzis kilka zdjęć dla spragnionych śniegu

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Mariolko, weszłam na stronę Gardeny, znalazłam prospekt na temat oczka, ale nie mogłam go pobrac. Moze do tego jest potrzebny jakis program, którego nie mam?
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 lip 2007, o 23:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Sliczne zdjecia, Izo! :D Pewnie nieprędko obejrzę w naturze tyle śniegu... :D Chociaż nigdy nic nie wiadomo... :wink:

Dziękuję za zdjecia! :D
Mariola54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 wrz 2006, o 00:33

Post »

Izo nie wiem w co Ty weszłaś? :D
Podałam Ci normalny link.
Ania ( Raczek ) weszła bez problemu.
Podam jeszcze raz http://www.gardena.com/INT/resources/PL ... 6_PLpl.pdf
Ja otwieram bez najmniejszych problemów.
Może coś jest nie tak z systemem operacyjnym w Twoim komputerze?
Może powinien ktoś zerknąć i sprawdzić.
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

mi też się otwiera bez problemu ale może Iza nie ma na kompie programu AdobeReader???
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
Maria_F
200p
200p
Od: 4 cze 2007, o 15:12

Post »

Witaj Izka :D
Zdjęcia zimy przepiękne. U mnie jeszcze zielono. Już chciałabym aby moje roślinki okryte były śniegową pierzynką. Okryłam w "moim lesie" hortensje i cały czas martwię się, czy nie za wcześnie. Na dodatek jeden krzaczek był całkowicie zielony z pięknymi listeczkami...a podobno liście należało oberwać przed okryciem. Będę musiała się tam wybrać aby sprawdzić jak to wygląda. :cry:
Przesyłam cieplutkie pozdrowienia dla Ciebie.
Awatar użytkownika
Raczek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2007, o 21:26

Post »

chatte pisze:Mariolko, weszłam na stronę Gardeny, znalazłam prospekt na temat oczka, ale nie mogłam go pobrac. Moze do tego jest potrzebny jakis program, którego nie mam?
Izka jeżeli chcesz zapisać ten plik na swoim komputerze, to nie wchodź w linka tylko kliknij na niego prawym klawiszem myszki,
potem wybierz---->zapisz element docelowy jako...,potem wybierz gdzie chcesz zapisać[np. pulpit] i wtedy kliknij na zapisz.
Jest to dokument w PDF,więc musisz mieć program Adobe Reader na swoim komputerze,aby go odczytać.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Hurra!!! Mam to! Dziękuję Aniu, jesteś wielka! ;:79 Zrobiłam tak jak radziłaś i zapisałam to na pulpicie, a stąd weszłam bez problemu :D
Zagadką jest dla mnie, dlaczego nie mogłam wejść bezposrednio w ten link :roll: Musze wypytać brata.
Najważniejsze, ze dotarłam do tego, co chciała mi pokazać Mariola :D
jeszcze raz dzięki!
Awatar użytkownika
Raczek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2007, o 21:26

Post »

chatte pisze:Hurra!!! Mam to! Dziękuję Aniu, jesteś wielka! ;:79 Zrobiłam tak jak radziłaś i zapisałam to na pulpicie, a stąd weszłam bez problemu :D
Zagadką jest dla mnie, dlaczego nie mogłam wejść bezposrednio w ten link :roll: Musze wypytać brata.
Najważniejsze, ze dotarłam do tego, co chciała mi pokazać Mariola :D
jeszcze raz dzięki!
Bardzo proszę Iza.
U mnie ten link też długo się otwiera i po otwarciu jest w powiększeniu 196%.
Może to jest przyczyna.Aby go wygodnie przeczytać trzeba powiększenie zrobić na 100%.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Wybaczcie, że zaczęłam tym wybuchem radości, zamiast przywitać wszystkich miłych gości :oops:

Alutka, cieszę się, ze mogłam Ci sprawić przyjemność :D Następnym razem jednak zapraszam Cie na zywsze kolorki, ok? :D

Mariolko, jeszcze raz dziękuję za ten link, poczytam sobie później :D

Karolku, dobrze, ze juz jesteś , bo kiedy nie ma Cię trochę w moim ogródku, to tak jakby mi kogoś z domowników zabrakło...A ja tak nie lubię tęsknić! :D

Witaj Marysiu! Dziękuję za komplement :D Byłam u Ciebie ze dwa razy w ostatnich dniach, ale jakos późno i już nie miałam siły nic pisać. Nadrobię to ;)
Nie wiem jakie masz hortensje, ale jak takie wrażliwe jak moje, to na pewno nie za wcześnie je okryłas. Ale listki musisz oberwać. Jak się tam wybierzesz, to oberwij wszystko i okryj z powrotem krzaki.
Ja kiedys nie oberwałam lisci i wiosną jak odkryłam, to na gałązkach była pleśń. Na szczęscie nie był to zaden groźny grzyb i hortensja jest zdrowa, ale mogło byc gorzej.
Pozdrawiam Cię Marysiu i do zobaczenia w Twoim ogródku lub na działeczce lesnej :D

Aniu, nie rozumiem tego co napisałas o powiekszeniu. Gdzie to mozna zmienić?
Awatar użytkownika
Wisienka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 9 lis 2006, o 11:45

Post »

Izuchna! Naprawdę nie musisz się spieszyć ze zmianą kolorów :oops: . Cierpliwie czekam... Jeszcze duużo przed nami więc się nie śpiesz :lol:
A Twoja zima jest piękna, zwłaszcza jak się siedzi w cieplutkim pokoju :wink: .
Ale poważnie - piękne zdjęcia zrobiłaś! Nie wiem, czy oglądałaś film "Opowieści z Narni"? Twoje zdjęcia kojarzą mi się z tamtymi plenerami - są takie tajemnicze i baśniowe...
No nie lubię zimy, ale co byśmy bez niej zrobili? I bez białego koloru? Zmęczyłaby chyba nas feeria barw...
Ale w sumie ... gdzie ta wiosna? :wink: :D :lol:
Pozdrawiam serdecznie
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”