Mój ogródek - kogra - 2cz. 2008r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Miło Cię widzieć :) ale masz fajnego psiaka :D tak grzecznie leży :) podrap go po brzuszku :)
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ot i tak wygląda nasza Grażynka ---kobietka która sie niczego nie boi ,nawet leżakowania :shock: ale dlaczego by nie odpocząć jak sie popracowało :lol:
Awatar użytkownika
gagawi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2007, o 21:57

Post »

Ale intuicja, ja własnie ostatnio zastanawiałam się jak wyglądasz, czy jesteś brunetką czy blondynką, i jeśli cie kiedys zobaczę, czy moje wyobrażenie będzie trafne.

Jak miło Cię zobaczyć, Grażynko, jednak mam dobra intuicję- jedynie włosy zrobiłam Ci kędzierzawe, hi , hi.

a sunia- przesłodka, och jakbym ją wypuczyła, a że jamniczki tego nie lubią, pogłaskaj ją ode mnie.
Grażyna W
Mój ogródek
regulamin
Awatar użytkownika
rogalm1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 mar 2008, o 09:31

Post »

Grażynko, patrząc na Twój przecudowny ogród, nie mogę uwierzyć że siedzisz na huśtawce, to pewnie tylko do zdjęcia :) Twój busz to szczyt moich marzeń! Ma się wrażenie, że Ty tylko tak troszkę pomagasz Matce naturze!
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witam Was kochani - miło, że wpadliście. :P
dzisiaj mam dzień pod kreską. Od wczoraj leje a mój niedokończony balkonik zamaka i ściany są już mokre. Fachowcy nie przyszli oczywiście do pracy, bo pada. Koszmar. Ale mam nadzieję, że szybko się wypogodzi. OBY !!!
No to już wiecie jak wyglądam. Może ktoś jeszcze zechce się przedstawić ? Nie ma się czego bać ani wstydzić.
Jak mówi motto Jolci - jestem jaka jestem.

Gabi - mnie również byłoby miło poznać Ciebie. :P A może już się przedstawiłaś tylko nie dotarłam jeszcze do Ciebie ? :wink: :lol: Coraz trudniej jest ogarnąć to forum.
Piesio wymiziany i zajmuje pozycję taką jak wyżej. Posyła swoje hau, hau..... w podzięce za mizianko. :lol:

Karolku - mnie również było miłó zobaczyć takiego przystojniaka. :roll: :lol:
To ulubiona pozycja mojej suni, szczególnie po obiadku. :wink: :D

Boguśka - mam nadzieję, że niczego się nie boję..... :wink: chociaż czasami bywa różnie. :lol: Lubię sobie odpocząć chwilkę na huśtawce w czasie pracy - a kto zresztą nie lubi ? Cała przyjemność w ogrodnictwie polega na tym, żeby nie przesadzać z pracą. To ma być przyjemność a nie przymus. :P :P :P

Gagawi - no to może twoje myśli zdopingowały mnie do tego..... :P Tylko dlaczego miałabym być kędzierzawa ? Hi..., hi...,hi.... ;:1
Sunia bardzo lubi takie pieszczoty - to zresztą widać, ale tylko od pańci. :wink: :lol: Posyła hau, hau za głaski. :wink: :P

Moniko
- rogalm1 - tak właśnie jest Monisiu, ja tylko pomagam naturze a ona komponuje sama. Ja tylko koryguję roślinki, których nie chcę lub przesadzam tam gdzie moim zdaniem być powinne. Razem tworzymy kogrobusz, tyle, że czasem się posprzeczamy troszeczkę, ale raczej żyjemy w zgodzie. Nie przepadam za sztywnymi formami ogrodów, chociaż kuszą uporządkowaniem i symetrycznością. Ja kocham naturę taką jaka jest - troszeczkę czasem ingerując. A ona odpłaca mi pięknym za nadobne.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11

Post »

Grazynko, patrząc na twój ogródek i warzywniak i oczka wodne i...itd, to myślę, że tych chwil na huśtawce to za dużo nie masz ;) A moja suczka tez uwielbia pakowac się koło mnie jak gdzieś przysiądę :)
Pieknie jest w Twoim ogrodzie, wygląda jakby lato do niego juz przyszło, a nie wiosna tylko. Wszystko kwitnie i rośnie jak oszalałe, u mnie niektóre roślinki mają dopiero pąki, a u Ciebie - pełen rozkwit.
I do tego super sesje fotograficzne, które urządzasz swoim roślinkom i ogrodowi...
Idę jeszcze pooglądać :)
Ewa
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11

Post »

[Obrazek

A czy pamiętasz może jak sie nazywa ta obsiewka ?
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

kogra pisze:
Gabi - mnie również byłoby miło poznać Ciebie. :P A może już się przedstawiłaś tylko nie dotarłam jeszcze do Ciebie ? :wink: :lol: Coraz trudniej jest ogarnąć to forum.
Piesio wymiziany i zajmuje pozycję taką jak wyżej. Posyła swoje hau, hau..... w podzięce za mizianko. :lol:
Grażynko, nie pokazałam się jeszcze :oops:
Nie jestem fotogeniczna i wolę pokazywać moje kwiaty a nie siebie.
Bardzo mi przykro, ale nie wiem czy sie kiedyś odważę. :oops:
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Grażynko miło Cię poznać, jesteś bardzo sympatyczną osóbką. Widzę ,że oprócz kotków masz też pięknego jamniczka.
Zawsze podziwiam Twój ogród masz tyle kwiatów, krzewów tylko pozazdrościc.
Gabrysiu więcej odwagi i wiary w siebie, ja też długo nie chciałam się ujawnić, zrobiono to za mnie, oczywiście za moim przyzwoleniem, nie żałuję tej decyzji.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Ave - witaj Ewuniu :wit
Nie jest tak żle z odpoczynkiem. Na wszystko trzeba znależć czas. Może nie wszystko musi być dopielone i poukładane, ale odpocząć trzeba.Do lata jeszcze daleko, ale pierwsze jego oznaki już są. Zakwitła pierwsza różyczka - poliant. :wink: :lol: Po ostatnich deszczach wszystko rzeczywiście ruszyło z kopyta.
Oglądaj ile dusza zapragnie :P , będzie mi miło.
Ta roślinka to żagwin.

Gabi - ja też nie jestem fotogeniczna, ale przecież nie facjata się liczy, ale to co w sercu gra. A tam masz dużo miłości dla ludzi i świata natury. Czego się więc wstydzić ? Twoje kwiaty nie byłyby takie piękne, gdyby nie Ty. :P To Ty je pielęgnujesz sadzisz i przesadzasz. Swoje piękno wzięły z Ciebie. Więc odważ się, choćby na pw - nigdy nie jest za póżno. :wink: :lol:

Dorotko - mnie też byłoby miło, ale jeszcze nie trafiłam - może podpowiesz gdzie można Cię znależć ? Nie masz czego zazdrościć bo w twoim ogródku jest równie pięknie, często tam zaglądam nie zawsze zostawiając ślady. :wink: :lol: Jak wszyscy zresztą z braku czasu.

No to może coś jeszcze z ogródka. Trochę kwaśnolubnych.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Grażyna.
kogro-linki
tengel27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 sie 2007, o 17:54

Post »

kogra pisze: Gabi - ja też nie jestem fotogeniczna, ale przecież nie facjata się liczy, ale to co w sercu gra. A tam masz dużo miłości dla ludzi i świata natury. Czego się więc wstydzić ? Twoje kwiaty nie byłyby takie piękne, gdyby nie Ty. :P To Ty je pielęgnujesz sadzisz i przesadzasz. Swoje piękno wzięły z Ciebie. Więc odważ się, choćby na pw - nigdy nie jest za póżno. :wink: :lol:
Zgadzam się z Grażynką - ważne co w sercu. Człowiek jest tak piękny jak jego dusza :)

Grażynko twoja kolekcja kwaśnolubów jest powalająca. Może będę złośliwy, ale będę teraz starał cię przegonić w ich ilości :lol: :lol: :lol:

PS. A twoją fotkę już kiedyś widziałem i wstydzić się nie ma czego ;)
Dawid
barbarka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 maja 2007, o 22:38

Post »

Twoje kwaśnolubne Grażynko , chyba tylko uśmiech powodują na Twojej twarzy :D
Miło Cię zobaczyć raz jeszcze Grażynko :D ;:168
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Awatar użytkownika
Wisienka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 9 lis 2006, o 11:45

Post »

Hm... ja nie widzę żadnego Twojego zdjęcia, Grazynko :? .
Na szczęście miałam okazję już Cię "poznać", więc nie umrę z ciekawości :wink: . Bo inaczej
byłoby ciężko.
Nie otwierają mi się wszystkie zdjęcia, fotosik wolno chodzi, ale może odpowiesz mi
na pytanie, co to za krzaczek kwitnie Ci na żółto? Nie złotlin - bo tego dzięki Tobie już
znam (i nagle zaczęłam widzieć go w różnych miejscach :wink:).

Ależ masz kolorowo! :shock: Przepięknie! Po prostu nie sposób się napatrzeć ...

A wracając do Twoich ogórków. Czy mogłabyś zrobić zbliżenie konstrukcji, na których
będą rosły? Wyglądają inaczej niż te od Erazma, prościej. Może dałabym radę sama
takie zrobić? Własne ogórasy to miód w gębie. Jak by się nie ścieliły po ziemi, to może
dłużej bym je miała, bo nie złapałyby jakiegoś choróbska.
Pozdrawiam serdecznie
Grzegorz B

Post »

Grażynko witam się bardzo serdecznie, zwłaszcza, że wiem do kogo piszę :D , bardzo miło mi Cię poznać już tak prawie w realu :wink: ;:91. Widzę, że i czas na relaks też się znajdzie w "kogrobuszu", ale to i bardzo dobrze, nie samą pracą człowiek żyje :D

Kolekcja kwaśnolubnych imponująca :shock: , oczywiście jakoś najbardziej spodobała mi się ta żółta. Czy to ta o której mi kiedyś pisałaś, ta mega pachnąca :?:
Grzegorz B

Post »

Odnośnie lilaka, to tam nie będzie miejsca na ławeczkę :( :roll: . Wciąż się zastanawiam czy go lepiej nie przenieść, to brudzenie oczka mnie martwi. Do jesieni się zastanowię :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”