Pozdrawiam cieplutko

Halinko właśnie snuję takie plany ,tylko potrzebuję wspólnika ,czy byłabyś chętna ,,,,,,no bo jak złapią ,to ja powiem ,że to nie ja tylko Tyeukomis pisze:Witaj Bogusiu co ty ban obrabowałaś , że tyle pięknych roślinek kupiłaś nie tak jak ja po jednej. pozdrawiam ciebie i Bolusia cieplutko.Halina
Właśnie Jadziu dziś tak myślałam ,że je pozrywam ,widziałam śliczne stroiki na grobach porobione z hortensji :PJadzia1 pisze:Bogusiu no rzeczywiście twoje roślinki pięknie wyglądają ,zimne noce i ranki nic im nie zrobiły . Bogusiu moje hortensje też jeszcze stoją , wiesz ja robię z nich stroiki na święta , maluje sprajem złotym lub srebrnym kwiaty i wstawiam do dużego dzbana .
Pozdrawiam cieplutko
Aneczko na tej fotce to jeden z miskantów ,też ładnie wygląda w suchym bukiecie ,ale jak jest zerwany zaraz po zakwitnięciu ,bo później się sypie jak ,,,,,,,,Amlos pisze:Witaj, Bogusiu ! A mnie interesuje , co przedstawia 3 zdjęcie ? Może fajnie sprawdzić się w suchym bukiecie![]()
Wygląda na to, że kolejna zima będzie łagodna- jeżeli oczywiście prognoza długoterminowa się ziści
![]()
http://www.twojapogoda.pl/encyklopedia/ ... zonowa.htm
Optymistycznie pozdrawiam
Witam Karolka ,zgadzam się z Tobą ,niech robactwo i szkodniki wyginą ,a może mróz będzie dobry na ślimakik-c pisze:a mi taka zima wcale nie odpowiada bo ja chcę w końcu porządną prawdziwą zimę - z prawdziwego zdarzenia ... dla moich kwiatków głównie - by mróz wykończył choć część chorób i robactwa ...