Asiu dziękuję Sama jestem w szoku, że roślina może wytworzyć w jednym czasie taką ilość maluchów Mam jeszcze drugiego eqestrisa var. aparii i ciekawi mnie czy kiedyś też zaskoczy mnie takimi maluchami, dziś kwitnie 1 pędzikiem - a mam go od malutkiej sadzonki.
Aniu, equestrisy bardzo łatwo i szybko keikują.Teraz jest dobry okres wzrostu, więc spieszą się , bo jesień za pasem. Niedługo przyhamują i znowu będą czekały na wiosnę
Dusia na parapecie mam długą podstawkę (około 120cm) - taką jak używa się pod skrzynki balkonowe, na niej położona jest kratka. Na tej kratce stoją storczyki min. oba kwitnące eqestrisy, oczywiście w podstawce jest ciągle uzupełniana woda. Dodam, że okno jest południowe cieniowane.
niby zamówiłam, ale mi ciągle nie odpisują, więc nie wiem, czy mi wyślą. a chciałabym go mieć, bo jest niezwykle piękny. bardziej podoba mi się biały, ale biały jest dużo droższy i dlatego będę mieć rózowy.
na orchidgarden, ale nie dostałam żadnego potwierdzenia przyjęcia zamówienia, więc nie wiem, czy coś z tego wyjdzie, a tak się cieszyłam, że będę mieć kwitnącego equestrisa...