Wszystkim serdecznie dziękuję za życzenia. Bardzo miło jest spędzić choć chwilkę świąteczną w Forumowym Gronie. Dlatego także życzę Naszym Kochanym Forumowiczomwraz z M. Radosnych Świąt Wielkanocnych wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia. Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego oraz smacznego Święconego w gronie najbliższych osób.
Udało mi się! 103 strony Twojego wątku za mną, niektóre okazy są na prawde cudowne i musiałem się przy nich na chwile zatrzymać, wszystkie Twoje rośliny są bardzo ładne Na prawde mi się bardzo podobało
Ilonko co tam u Ciebie? Ostatnio mało bywasz na forum Przed ślubem to zrozumiałe, ale teraz... Przecież nie masz Maxa od niedawna, więc nie cieszycie się sobą hi hi
Nic nie piszesz co u Twoich zielonych.... może odnowisz wąteczek, bo 100 minęła
Moniczko bywam stale na forum, ale nie u siebie, bo jakoś nie mogę się zebrać do własnych zielonych. Mam w planach odnowienie watku, ale jakoś tak... Brak mi inspiracji. Dzięki za odwiedziny
O taaak.....Anolka skumuluj od nowa swoje cudności...nowa droga....to i nowy wąteczek....bardzo,bardzo prosimy .
Sprzęcik do zdjęc też nie byle jaki,więc będzie na co popatrzec...już tuptam z niecierpliwości... 8)
Pozdrawiam,Kinga. Na skraju lasu jest mały domek...
Spokojnie, spokojnie. Niestety szczeniak zbił mi pare doniczek, i jeszcze lodówka się dziś popsuła - więc troszkę to potrwa. Wiele roślin też odeszło w niepamięć. A telefon do zdjęć to nie taka prosta sprawa, wczoraj robiłam Ghanie i wszystkie niewyraźne
Nie wykręcaj się Psiaczek to ruchliwy więc i aparatem jest problem zrobic dobre zdjęcie A tak poważnie przykro mi, że popsuła Ci się lodówka i z powodu roślinek, że ucierpiały No i czekam na nowy wąteczek