Bożenko ma się rozumieć i o Ani też pamiętam :PBabopielka pisze:Teraz są lepiej widocznetrochę mi krety przypominają takie czarne i błyszczące -za kretami nie przepadam ale te maluchy są świetne
A jak będziecie na giełdzie kwiatowej to proszę o mnie nie zapominać
![]()
Ekhem ekhehem! 8)FIGA pisze: Bożenko ma się rozumieć i o Ani też pamiętam :Pprzecież my 3 jesteśmy zakręcone jednakowo hojowo :P
Tylko Wy już dłużej się kręcicieja dopiero się rozkręcam :P
A nie mają? :P Mają jak nic 8)Babopielka pisze:Typowa kobietaAbudabi pisze:Ogonki mają obłędne![]()
Raju Justynko jeszcze tak źle nie jest ja do krematoriumAbudabi pisze:Ekhem ekhehem! 8)FIGA pisze: Bożenko ma się rozumieć i o Ani też pamiętam :Pprzecież my 3 jesteśmy zakręcone jednakowo hojowo :P
Kasiu jak się czujesz? nie przespacerowałabyś się jakoś w stronę Krematorium, to bym Ci coś dała 8)
A nie mają? :P Mają jak nic 8)Babopielka pisze:Typowa kobietaAbudabi pisze:Ogonki mają obłędne![]()
Nie DO a W STRONĘFIGA pisze:Raju Justynko jeszcze tak źle nie jest ja do krematoriumAbudabi pisze:Ekhem ekhehem! 8)FIGA pisze: Bożenko ma się rozumieć i o Ani też pamiętam :Pprzecież my 3 jesteśmy zakręcone jednakowo hojowo :P
Kasiu jak się czujesz? nie przespacerowałabyś się jakoś w stronę Krematorium, to bym Ci coś dała 8)
:P :P :P