Moje początki - giga45
- ZosiaM
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj Giguś ;:12
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
Kochana Giguś dostałam kawałek od córki i tobie chętnie pośle jak przekwitnie, tylko musisz mi wytłumaczyć jak mam je przesłać by dotarły całe i zdrowe 

Pozdrawiam i zapraszam do siebie
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Dobry wieczór wszystkim.
Zosiu jak przekwitnie wystarczy urwać ostatnią blaszkę i włożyc do koperty i na pocztę. Będę Ci wdzięczna.
Kochani moi, ja dzisiaj byłam cały dzień na działce, bo tak wiosennie było, że nie mogłam wytrzymać. Porobiłam kilka fotek i chcę wam je pokazać.
Coś jeszcze u mnie zakwitło?/Nie wiem co

a tu kochana roślinka(zapomniałam nazwy) ma zamiar kwitnąć

Pozdrawiam wszystkich :P
Zosiu jak przekwitnie wystarczy urwać ostatnią blaszkę i włożyc do koperty i na pocztę. Będę Ci wdzięczna.
Kochani moi, ja dzisiaj byłam cały dzień na działce, bo tak wiosennie było, że nie mogłam wytrzymać. Porobiłam kilka fotek i chcę wam je pokazać.
Coś jeszcze u mnie zakwitło?/Nie wiem co

a tu kochana roślinka(zapomniałam nazwy) ma zamiar kwitnąć

Pozdrawiam wszystkich :P
- giga45
i na koniec przeżyłam straszny szok. Jak szłam z moim psem ( bo on jest taki grzeczny, że na swojej działce sie nie ....) więc musze go wyprowadzać poza ogródki...
No więc jak z nim szłam to - 2 działki za moją patrzę i czegos mi brakuje, a tam doszczętnie spalona altanka i zdewastowane ogrodzenie ( które mój M robił) -popłakałam sie i wezwałam prezesa i policję. sama tez zrobiłam fotki tego co jeszcze wczoraj byłosliczną altanką...
wybaczcie, że tak przykro ale nie mogę zrozumiec komu co przeszkadza
zaraz podam fotki
No więc jak z nim szłam to - 2 działki za moją patrzę i czegos mi brakuje, a tam doszczętnie spalona altanka i zdewastowane ogrodzenie ( które mój M robił) -popłakałam sie i wezwałam prezesa i policję. sama tez zrobiłam fotki tego co jeszcze wczoraj byłosliczną altanką...

zaraz podam fotki
- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Ja tez tego nie rozumię co się dzieje na tym świecie , to spewnością wybryki huliganów takich młodziaków.Nie pracują i szukają z nudów rozrywki.Ja to bym takich .....................giga45 pisze:i na koniec przeżyłam straszny szok. Jak szłam z moim psem ( bo on jest taki grzeczny, że na swojej działce się nie ....) więc musze go wyprowadzać poza ogródki...
No więc jak z nim szłam to - 2 działki za moją patrzę i czegos mi brakuje, a tam doszczętnie spalona altanka i zdewastowane ogrodzenie ( które mój M robił) -popłakałam się i wezwałam prezesa i policję. sama tez zrobiłam fotki tego co jeszcze wczoraj byłosliczną altanką...wybaczcie, że tak przykro ale nie mogę zrozumiec komu co przeszkadza
zaraz podam fotki

- giga45
kochanie wie. to starsza pani, która jest w Niemczech opiekuje sie jakims dziadkiem, a mój M sprawował pieczę nad jej działka, sama tam plewiłam i pomagałam mu dlatego tak mi to przykro pisac, ale mamy podejrzenia i ona dzisiaj do mnie dzwonila i nie pozostawi tak bez echa, na szczęsie powiedziała, że miała ubezpieczoną, to chociaz tyle.. 

- giga45
Witajcie kochani. Haniu dzięki co do malucha tak zrobię. A co do altanki. To nie jest nic sprzątniete. tak po prostu to wyglądało.Do cna sie wszystko spaliło, bo domek był drewniany.
Policja wszystko wczoraj ogladała-tak ja to zastałam i od razu fotki zrobiłam. Pozdrawiam Was serdecznie i miłego dnia życzę.
Policja wszystko wczoraj ogladała-tak ja to zastałam i od razu fotki zrobiłam. Pozdrawiam Was serdecznie i miłego dnia życzę.