Ogród Magdy zwanej Karolcią.
Madziu, przecież to szał zakupowy
, czy to nie wymaga wizyty u lekarza
A tak poważnie, to naprawdę znakomitości nabyłaś, te hosty hhmmmmmm.... super, a pozostałe również świetne. Lewizja to okaz zdrowia i kwitnie jak szalona. Ja czekam, aż u mnie zakwitnie, choć się jeszcze na to nie zanosi
. Wiesz, zauważyłem, że u mojej porzeczki, kwiaty bardziej zróżowiały i wygląda może nawet jak Twoja. Ja ją wcześniej trzymałem w magazynku, może to miało jakiś wpływ na jaśniejszą barwę, teraz jest już ok, no przydałoby się aby była 10 razy większa niż teraz, ale to za kilka lat.
Magda masz spory kawałek do obsadzenia i widać nie próżnujesz
Już masz wiele znakomitości, ciekawe kiedy Ci złotokap zakwitnie, ja miałem dwa i obydwa kaput
W tym roku zakupię kolejny, na pewno się uda. Taki modrzew też muszę zakupić
A co do kosmatej, to czy Ty ją masz, czy chcesz kupić. Jakoś się pogubiłem i nie mogę znaleźć na ten temat info. Muszę przyznać, że do jesieni, nie poznamy Twego ogrodu, aż trudno uwierzyć, że dawniej było Ci to obce, jesteś znakomita w tym co robisz. 

A tak poważnie, to naprawdę znakomitości nabyłaś, te hosty hhmmmmmm.... super, a pozostałe również świetne. Lewizja to okaz zdrowia i kwitnie jak szalona. Ja czekam, aż u mnie zakwitnie, choć się jeszcze na to nie zanosi

Magda masz spory kawałek do obsadzenia i widać nie próżnujesz

- Karolcia
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grzesiu,Kosmata już jest.Kupiłam ją w śmiesznej cenie 15 złociszy
Teraz tylko muszę kupić wór kwaśnej ziemi i ją wsadzę w zaciszne,cieniste miejsce
Z zakupów jestem bardzo zadowolona,zawsze chciałam mieć te krzaczki.I chciałabym aby rosły szybciutko.
Jeszcze"kilka" zostało na mojej liście
Pomału ,pomału i one znajdą się w moim ogrodzie.
A twoja porzeczka,no cóż może dostała słoneczka i teraz pokaże nam swoje prawdziwe oblicze

Z zakupów jestem bardzo zadowolona,zawsze chciałam mieć te krzaczki.I chciałabym aby rosły szybciutko.
Jeszcze"kilka" zostało na mojej liście

A twoja porzeczka,no cóż może dostała słoneczka i teraz pokaże nam swoje prawdziwe oblicze

Pozdrawiam Magda