Wcale mnie to nie cieszydiaga pisze:Ewelinko, jak zwykle piękne zdjęcia![]()
Pocieszę Cię troszkę, mnie też połamałoi chyba coś na rozgrzewkę będzie obowiązkowo

I gdy tak spacerują robi się im coraz bardziej zimno... i mokro ( w butach i na grzbiecie , bo pada oczywiście od rana), Ukochany robi się zły , a ukochana - fioletowa... ;:6 Liście kleją się im do butów, błoto bryzga na spodnie i sukienkę...Wieje lodowaty wiatr i nawet do domu trudno trafić , bo zrobiło się mglisto...tengel27 pisze:Ewelinko - jesień jest piękna: kolorowe owoce na drzewach, liście ścielą się u stóp kiedy się spaceruje z kimś ukochanym ....
..... no tak już zaczynam bredzićJesień jest faktycznie do kitu
No dobra, ale potem przemoknięci i zmarznięci pójdą do domku, napiją się grzanego winka, ubranka trzeba będzie wysuszyć przed kominkiem...Ewelina pisze:I gdy tak spacerują robi się im coraz bardziej zimno... i mokro ( w butach i na grzbiecie , bo pada oczywiście od rana), Ukochany robi się zły , a ukochana - fioletowa... ;:6 Liście kleją się im do butów, błoto bryzga na spodnie i sukienkę...Wieje lodowaty wiatr i nawet do domu trudno trafić , bo zrobiło się mglisto...tengel27 pisze:Ewelinko - jesień jest piękna: kolorowe owoce na drzewach, liście ścielą się u stóp kiedy się spaceruje z kimś ukochanym ....
..... no tak już zaczynam bredzićJesień jest faktycznie do kitu
Nie , faktycznie , przekonałeś mnie !