W.o...Psach 4cz. (2007.10 - 2008.05)
Azo nie zgadzam się z Tobą, Twoje maleństwo będzie bardzo piękne, co tam będzie już jest
A propos sprzedawania szczeniaków, ja też mam kontakt z dziewczyną od której kupiłam Layle. Co jakiś czas informuję ją co u małej i posyłam fotki. Wiem, że bardzo jej na tym zależy i rozumiem to. Dla mnie napisać maila to chwila,a ona jest spokojna o pieska.
A propos sprzedawania szczeniaków, ja też mam kontakt z dziewczyną od której kupiłam Layle. Co jakiś czas informuję ją co u małej i posyłam fotki. Wiem, że bardzo jej na tym zależy i rozumiem to. Dla mnie napisać maila to chwila,a ona jest spokojna o pieska.
- Jeanne
- 1000p

- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aga, jesteś pewna że chciał się pobawić z tym pieskiem czy po prostu tym pieskiem
albo tak sobie ta pani pomyślała
albo tak sobie ta pani pomyślała
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Jeanne
- 1000p

Milko, ja mam 6-letniego goldena
gabaryty "nieco" większe niż u Twojego Figo 
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Aza
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 lut 2008, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agnieszko to zależy jakie tabletki, jeśli nie wiesz jak podawać, a znasz nazwę to wstukaj w google, jak nie wiesz jak się nazywają to bym nie ryzykowała bo można otruć psa.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- Jeanne
- 1000p

Posiadam wątek storczykowy, jeśli masz ochotę pooglądać to zapraszammilka0105 pisze:dobrze powiedzianeale obydwa są równie urodziwe
chętnie bym zobaczyła Twój wątek z kwiatkami:D posiadasz?
http://www.forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=9337
Aga, ja tabletki na odrobaczanie podaję zawsze na czczo ale nie aż na 4 godziny przed posiłkiem.
A to mój Kenzo który pomaga pani robić ciasto

Za każdym razem jak zobaczy że ta misa będzie w użyciu to się opędzić od niego nie można, a jęzor ma jak kameleon
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Jeanne
- 1000p

Cieszę się że się Wam podoba
sama nie wiem jak to się stało że tak chce "pomagać", chyba po prostu wie że dodaje się różne pyszności, no i te zapachy go nęcą 
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki