Mój ogród - eukomis cz.1
- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zakupy
w OBI łopaty nie kupiłam takiej jaką chciałan ale kupiłam tawułki różową i czerwoną , bo stare jakieś miałam przymarniałe, u mnie rosły w słoncu a tawułoki lubią cień i może dlatego zmarniały.
- kasienka30
- 10p - Początkujący
- Od: 6 lut 2008, o 07:57
Halinko. Może i mnie się uda stworzyc to cudo kiedyś.Dużo chodzępo forach i czytam oglądam ale dokońca nie mam pomysłu jakby miało to wyglądac . Wiem tylko jedno że chciałabym żeby mój niewielki ogród był cały w roślinach właśnie o takim jak Ty marzę tak mi się właśnie bardzo podoba. jeżeli masz książki które prowadzą do takiego efektu to bardzo chętnie je odkupię. Mam pare książek które myślałam żmi w czymś pomogą ale niestety . Nie okładka światczy o treści książki<chyba tak to moge określic>
Każdy nowy dzień jest kwiatem ,który zakwita w naszych rekach
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ja wiem - ta łopata to był pretekst żeby pójść znowu do ogrodniczego - i "przypoadkiem" się łopata zniszczyła - że niby słaba taka i stara była :P - każdy powód jest dobry :P
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- eukomis
Ksiązki
Kasienko podaj adres książki ci wyślę bez zapłaty za nie. może się Ci przydadzą ja już ich obczytałam może Ty będziesz mogła ich kiedyś podarować innemu forumiczowi za darmo tak po prostu zwyczajnie.A mnie się zrobi miejsce na inne.
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- eukomis
Ciemierniki
Ale jesteście dziewczyny ładnie to tak robić sobie podśmiewajki z kogoś kto pół dnia pielęgnuje pazurki, i maluje żeby były twardsze do grzebania w ziemi. 

- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Re: Ciemierniki
Halinko, nie gniewaj się na nie, one wszystko na wesoło biorą i dobrze, przynajmniej nie grozi nam dołek.eukomis pisze:Ale jesteście dziewczyny ładnie to tak robić sobie podśmiewajki z kogoś kto pół dnia pielęgnuje pazurki, i maluje żeby były twardsze do grzebania w ziemi.
A tak w ogóle to faktycznie, kolor pasuje do Twojego pięknego ciemiernika.

- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Halinko ale Ty masz różności w Twoim ogródeczku. Nie dość, że przepiękne roślinki to w dodatku jeże do Ciebie przytuptusiały. Nie bedę głośno mówić o ciemiernikach. Sama mówiłaś, że ogródek masz z wystawą południową a ten ciemiernik Ci idzie szałowo.
Kamulce też cudnie wyglądają.
Po prostu jak kiedyś bedę tamtędy przejeżdżać to muszę zobaczyć na własne oczy bo nie uwierzę, że to się dzieje naprawdę.
Proszę mnie uszczypnąć.
Papatki i pozdrówki.
Kamulce też cudnie wyglądają.
Po prostu jak kiedyś bedę tamtędy przejeżdżać to muszę zobaczyć na własne oczy bo nie uwierzę, że to się dzieje naprawdę.
Proszę mnie uszczypnąć.

Papatki i pozdrówki.

- eukomis
Ogródek
Elżbietko zapraszam do mojego ogrodu możesz mnie odwiedzić , a z ciemiernikami nie mam kłopotu szkoda tylko ,że mam kilka sztuk w jednym kolorze - jak je kupowałam to miał być każdy inny kolor, może ktoś z forumowiczów będzie się chciał wymienić kolorami. Elżbietko napisz mi na PW gdzie mieszkasz chyba niedaleko mnie pozdrawiam Halina