Rośliny doniczkowe - Czarodziej_ (Przemo)
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Eee,nie doceniasz siebie...Ja byłam na takiej wystawie tu,w Krakowie...zapłaciłam sporo za bilet,a naprawdę nie było nic specjalnego!!!Wydaje mi się,że mółbyś o tym pomyślec..a jeśli nie sam,to z kimś o podobnych zainteresowaniach.A ludzie lubią takie rzeczy i chętni do podziwiania na pewno się znajdą...
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
Witam, jestem pod wrażeniem Twoich owadożerków, sama ma tylko tłustosze, rosiczkę i muchołówkę, ale szczerze powiem tylko tłustosze u mnie rosną w miarę dobrze.
Przepiękna jest Twoja Howea:) Sama bym chciała taką miec..
Ps. pojawiła się mała odnóżka Bananowce dla Ciebie. Jak podrośnie to wyślę. Daj mi tylko adres na pw
Pozdrawiam Aga
Przepiękna jest Twoja Howea:) Sama bym chciała taką miec..
Ps. pojawiła się mała odnóżka Bananowce dla Ciebie. Jak podrośnie to wyślę. Daj mi tylko adres na pw
Pozdrawiam Aga
Jak byłam dzieckiem u mojej cioci rosła taka owadożerna roślina i nawet jak mnie ciocia straszyła aby jej nie dotykać bo pożre mojego palca ,to uważałam za żart.Pewnego razu zobaczyłam muchę w jej listkach i blady strach padł na mnie .Po nocach miałam koszmary ,że mnie pożera .Wejść do pokoju gdzie rosła ,nie było mowy .Omijałam ten pokój z daleka .Miałam wtedy chyba z 5-7 lat.
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No i dobrzeIgnis pisze:Jak byłam dzieckiem u mojej cioci rosła taka owadożerna roślina i nawet jak mnie ciocia straszyła aby jej nie dotykać bo pożre mojego palca ,to uważałam za żart.Pewnego razu zobaczyłam muchę w jej listkach i blady strach padł na mnie .Po nocach miałam koszmary ,że mnie pożera .Wejść do pokoju gdzie rosła ,nie było mowy .Omijałam ten pokój z daleka .Miałam wtedy chyba z 5-7 lat.