Witaj Mirku
Stworzyłeś fantastyczne miejsce!
Możesz napisać, ile sezonów zajęło Ci doprowadzenie pola z zbożem , do takiego stanu, jak teraz?
Mam podobny areał /tak mi się wydaje /, każdą wolną chwilę spędzam na tworzeniu ogrodu, ale do takiego efektu jeszcze bardzo daleko
Jeszcze jedno pytanie, wiesz może jaka to odmiana lilii?
Witam wszystkich,dawno tu nie zaglądałem i patrzę a tu kilka wpisów Kasiu-nie mogę znaleźć nazwy tej lilii ,po prostu nigdzie nie ma jej w ofertach. Działkę swoja kupiłem 2007 roku,zacząłem coś robić na niej w następnym roku.A wiosną poprzedniego już roku trochę ją przerobiłem i przeorganizowałem . Tzn. ścieżki,kora itd. Marzenko- ta roślina to nie krzew , to jest barwinek ,taka odmiana barwna,kwitł u mnie jeszcze w zimę . Dorotko- dzięki za odwiedziny i miłe słowa. ;)
Wczoraj byłem na działce . Kilka fotek zimowych ,myślę,że Wam się spodobają.
Zapraszam jak najczęściej .Wiosną będę Wam znowu wstawiał fotki , bo na razie trochę ciężko jest mi dojechać na działkę,napadało śniegu trochę na Mazurach.
Powiem Ci Przemku tak,wszelkie pomysły i przeorganizowania na działce sam wymyślam i powoli realizuję.
Roślinami i ich pielęgnacją sam się zajmuję,natomiast takimi pracami fizycznymi wspomagam się troche swoimi ludzmi .