Ogród forumowicza - Bolesław Ś
- Deirde
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Bolesławie
zrobiłam sobie spacer po Twoim ogrodzie, masz śliczne azalie i rózaneczniki, podobał mi się też milin, kupiłam podobnego do swojego ogrodu ale mój jeszcze będzie długo rósł, na jednym zdjęciu widziałam trawe - chyba Miscanthus sinensis Zebrinus, bardzo ładny taki już duży, wiciokrzewy też były piękne ale czekam na zdjęcia Twoich róż, mając taką ich ilość musi Twój ogród wyglądać bardzo ciekawie, a w powietrzu unoszące się te zapachy, cudności, pozdrawiam, Gośka.
zrobiłam sobie spacer po Twoim ogrodzie, masz śliczne azalie i rózaneczniki, podobał mi się też milin, kupiłam podobnego do swojego ogrodu ale mój jeszcze będzie długo rósł, na jednym zdjęciu widziałam trawe - chyba Miscanthus sinensis Zebrinus, bardzo ładny taki już duży, wiciokrzewy też były piękne ale czekam na zdjęcia Twoich róż, mając taką ich ilość musi Twój ogród wyglądać bardzo ciekawie, a w powietrzu unoszące się te zapachy, cudności, pozdrawiam, Gośka.
-
- 200p
- Od: 11 mar 2012, o 08:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tak pięknego efektu kwitnienia jaki dają azalie i różaneczniki chyba nie da się uzyskać przy różach. Mam w tej materii małe doświadczenie, uprawiam róże dopiero trzy lata.Jest ich ponad setka w 34 odmianach z różnych grup.Zaczynają kwitnąć ,niebawem zamieszczę trochę zdjęć całych roślin a nie pojedyńczych kwiatów.Tylko takie zdjęcie daje wyobrażenie o kwitnieniu.
Pozdrawiam ! Bolek
Pozdrawiam ! Bolek
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Bolesławie ależ uroczy ten ogród
te azalie są powalające no i te wiciokrzewy a róże to marzenie będę tu często zaglądać

Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa