koziorozec-Martuś Taki właśnie ogród lubię,kolorowy i kwitnący i ciągle dążę do tego aby taki był
.Szkoda,że nie zobaczyła liliowców ode mnie też z chęcią dowiedziałabym się jakie Ci się popadły Dobrze ,że kępy urosły,będziesz miała niespodziankę na drugi rok.
aneczka1979-Aniu Dalie raczej średnie w tym roku.
Zawilca japońskiego polecam,bo piękny,będziesz z niego zadowolona.
anym-Aniu; bartosz les-Bartku Dziękuję bardzo za pochwałki,oj jak mi fajnie
Malinki urodziły w tym roku i są pyszne
A mieczyki zawsze lubiła i mam ich też sporo.
kogra-Grażynko Rozchodniki nabierają już kolorków., faktycznie Szkoda, mi lata tak go lubię, nie lubię pluchy i zimna, ale piękną jesień tak .
Będzie już puściej w ogrodzie,bo lilie przekwitły ,liliowce resztkami,mieczyki pomału też .Dobrze,że aksamitki są i marcinki pomału zaczynają
mati1999; Tulap-Mateuszu Lato jest cudne,uwielbiam je i te wszystkie kwiatuchy co teraz kwitną.
A ten zielony chrząszcz to Kruszczyca złotawka ? Klejnot wśród polskich chrząszczy, ma m.in. piękne, metalicznie błyszczące swoje " ciałko".Ich widok zawsze jest dobry, A co tam śniło się w nocy???
A niebieskich chrząszczy u nas ie widziałam
Dorotko350 Kochana już zapisałam nazwy floksów.Jeżówki same i mnie kuszą ciągle,piękne są.Mieczyki dostojne kwiaty lata.
Z Augusty Luisy jestem bardzo zadowolona, cudna róża.A co radzisz z tymi różami co chcę kupić na jesieni ???
tesia39-Tersko; jonatanka-Asiu Dzięki za miłe słowa.Asiu witaj .Hortensje moja ostania miłość wraz jeżówkami,powojnikami ililowcami. dokupiłam tego sporo,Czas przystopować,bo miejsca brak
A malinki pyszne,potwierdzam bo sama codzienne je jem.
Ignis05-Krysiu Ładnie ten szpaler hortensji to może będzie wyglądał za 2 , 3 latka, jak one się rozrosną.Już wymyśliłam jaką obwódkę wokół nich z zrobię ... z żurawek
Hortensja bukietowa LIMELIGHT

Hortensja MAGICAL FIRE

Nawłoć lubię ją posadziłam za siatką,żeby był i tam ładny widoczek

hibiskus bylinowy -ten przywieziony z Węgier

[

powtórny kwiat magnoli

liliowce już kończą,oj szkoda,tak je lubię

Bukiecik dla was
Kochani Potrzebuję rady
Przeglądam oferty z różami i wybrałam już do kupienia
1. Elmshorn,
2. Eden Rose,
3. LEONARDO DA VINCI;
4.CANDY RAIN;
5 Souvenir du Dr Jamain czy Astrid Grafin von Hardenberg
6 Rosomane Janon
7 Emilien Guillot Czy lepiej Abraham Darby ???
co mi poradzicie,jak zimują , jak u was rosną??