Witajcie
Wczoraj, pomimo nie
zaciekawej aury, udało mi się dużo zrobić na ogrodzie
Oberwałam większą połowę przekwitniętych kwiatostanów rh, podzieliłam żurawki.....wyszło mi chyba z piętnaście nowych sadzonek

Obsadziłam nimi miejsce po kostrzewach, które były już za bardzo
wybujałe a pare poszło na inne rabaty.........poprzesadzałam jeszcze małe co nieco
Ostatnie przeróbki robiłam w deszczu, który padał całą noc i porządnie podlał mi roślinki
Dzisiaj od rana pogoda nie nastraja obtymistycznie..........całe niebo pokryte jest chmurami, ale nie pada..............
Poszperałam trochę w starych zdjęciach, zobaczcie jak szybko rośliny rosną
2012
2014
2012
2014-po zmianach nasadzeń
Aniu, Pastelle mam dwie. Jedną od wiosny a drugą od jesieni tamtego roku. Całe są w pąkach

Też myślałam o ścięciu piwoni do domu, ale krzak który teraz kwitnie ma tylko sześć kwiatów, więc jest mi szkoda

Zapach na pewno bajeczny
Pozdrawiam.
Teresko, ja z niedowierzaniem potrzę na krzaki róż........wygladają cudownie.......póki co zdrowe i całe w pąkach. Tylko Veilchanblau ma początek plamistości.....w tamtym roku też miała

Niestety, pogoda sprzyja grzybom......jest strasznie mokro.......
Są dobre strony tego, że róże u ciebie później startują....u mnie już przekwitną i będę mogła dalej je podziwiać ...............u ciebie

Co do piwoni, to ja też żałuję, nawet nie pamiętam jak powinny kwitnać pozostałe krzaki
Buziaczki
Aniu ten biały kwiatuszek, to jednoroczny jaśmin
Moja teściowa, ma olbrzymie krzaki piwoni. Na jednym jest chyba ze 30 pąków

Widok jak zakwitnie będzie cudny.
Miłego dnia
Aniu (AnaAn), brzozy uwielbiam, szkoda, że nie mam miejsca na jeszcze
Aphrodicie jeszcze raz muszę zrobić fotkę. Mam wsadzone dwie sadzonki do jednego dołka i ich kwiaty różnią się od siebie. Myślałam, że zrobie to dzisiaj, ale co chwilę pada, więc na ogród nie uda mi się pójść. Pastella i mnie się podoba, kwiat nie jest duży, ale ładny a krzak jest nimi obsypany
Pozdrawiam
Asiu, myślałam, że duża cebula
nie przeżyła 
jeżeli wypuszcza liście, to ona powinna zakwitnąć
Buziaczki