Cudne Twoje rośliny.

Podobają mi się wszystkie

U Ciebie mają wolna przestrzeń, oddychają swobodnie, czego na balkonie zapewnić im nie można.
Fantastyczna niespodzianka to kwitnienie pelargonii "stogu".

Piękne kolory mają i liście i kwiaty.

Miałam zacząć robić sadzonki jak się schłodzi,ale nie mam jakoś czasu,albo Maja marudzi,albo non stop coś sprzątam,albo gości mam,albo po prostu nie chce mi się,ale chyba wezmę się za to po weekendzie.Bo nie będę miała nic na wymianki,oprócz "badylków".Alenka pisze:Nie ma sprawy powiadasz?
masz rację,na balkonie mam dwie fuksje są "usmażone" inne też kiepsko tam wyglądają,za dużo słońca od 12 do wieczora praży,w ogóle ich nie pokazuję tu,bo nie ma czym się chwalić.maadro pisze:U Ciebie mają wolna przestrzeń, oddychają swobodnie, czego na balkonie zapewnić im nie można.
uwielbiam takie niespodzianki,nie wiadomo na co się czeka,aż w końcu zaskoczenie na maksa.maadro pisze:Fantastyczna niespodzianka to kwitnienie pelargonii "stogu".
Bardzo mi miło.smolka pisze:Zakochałam się w Twoich fuksjach, pelargoniach i begoniach
Fuksji jest mnóstwo odmian,ja mam zaledwie troszkę ponad 30 odmianshestiger pisze:Nie miałam pojęcia, ze jest aż tyle rodzajów fuksji oO Są prześliczne
Nad koniem jest komarzyca w towarzystwie pelargonii tomcat.shestiger pisze:I ta roślina nad koniem też świetna!
takNiunia1981 pisze:Madzia pierwsza fuksja to Flying Scotsman?
wiemNiunia1981 pisze:Kocham ją ale już wiesz o tym prawda
Monia może być,ale ja w tym tygodniu nie dam radyNiunia1981 pisze:Kochana - poślę w przyszły wtorek oki? Nie wyrabiam się
dziękimaadro pisze:Madziu pięknie kwitną fuksje u Ciebie
proszę bardzoAlenka pisze:Piękna ta Flying Scotsman Dziękuję
chyba już teraz się nie opłaca,no chyba że szczepkę sobie chcesz ukorzenić,tak mi się wydaje.Alenka pisze:I teraz mam problem..czy ją teraz kupić, czy na wiosnę..
Tak są z tego samego źródła,to Paul H. Fischer,ma troszkę ciemniejszą obwódkę,koronę niż Peter Peters i jest bardziej przewieszająca a kolor płatków prawie taki sam,te fuksje z większymi kwiatami i tak się przewieszają i ładniej wyglądają gdy wiszą lub stoją na czymś wyższym.Alenka pisze:Czy ta z różowymi obwódkami jest z tego samego źródła?
DziękujęAlenka pisze:No i trzymaj się dzielnie kochana Bardzo Cię podziwiam..Mama dwójki maluchów mająca piękne roślinki