Witaj Olku! Takiego wysprzątania to chyba nigdzie nie widziałem I wszystko tak ładnie obłożone kamykami!
Twoja pałczycha zaawansowana. U mnie w fazie przekwitłego kwiatostanu. Ale zapaszek miałem na całego (4 szt.)
Rodgersja dla Ciebie już wypuściła z ziemi. Wktótce pomyślę nad transportem, zanim jej liście nie urosną
Jacku moja miała chyba za małą bulwkę ,to z własnego chowu i nie kwitła .Pamiętam wybierałeś się przez Łódź ,może się uda spotkać . . Moja bzolistna też już z ziemi wychynęła .
Przyjdzie człowiek styrany z roboty, ma wyrzuty sumienia, że ogród zaniedbany, wlezie na forum, zobaczy ogród Olka i wyrzuty sumienia zżerają go całego
Tak pamiętam, planowałem jechać przez Łódź ale najbliższa taka opcja dopiero w lipcu więc może jednak wyślę albo może ktoś z Wa-wy będzie jechał do Sulejowa, jeśli i Ty się tam wybierasz?
Na działkę nie można ,zimno i mokro ,ale na rynek czemu nie .Można sobie poprawić nastrój przedświąteczny . -ale ładny -kupiłem
Storczyk Ogrodowy "pleione formosana "
Niestety ,przy bardzo mroźnych zimach może zmarznąć , zabiorę go na zimę do piwnicy .
Przyszłam z rewizytą chociaż po cichutku przechadzałam się po Twoim wypieszczonym ogrodzie Tak masz dokładnie wypielony ,ze nawet z lupą żadnego chwasta się nie wypatrzy,a Twoje zakupy