Majeczko - masz rację, widoki super

Park jest spory, w sezonie bywają tam organizowane spotaknia, niewielkie koncerty
Ale można też się i zaszyć w jakimś zakątku

Albo wejść pod szklany dach i tam się zanurzyć w tropiki

i podziwiać takie owocostany:
albo napawać sie kolorem
Elu - powiem ci, że wiosna w szkocji jest faktycznie fajna. Oczywiście jak pogoda dopisuje !!! Bo żonkilami i krokusami jest obsadzone praktycznie całe miasto, skwery, drogi przy dwupasmówce

Czy brzegi nad rzekami
Paula - mieszkamy na przedmieściach, wiec do parku mam blisko - samochodem to kilka minut. Na piechotkę za daleko !! Ale w weekend nie ma korków, wiec jak pogoda dopisuje to miło jest tam podjechac

Przy parku jest parking i wejście jest bezpłatne, nawet do ogrodów zimowych, więc park bywa oblegany
A jeśli chodzi o prywatne ogrody to myslę ze prywatnośc chce mieć każdy

Tutaj ogródki sa bardzo małe, a płoty z tyłu domów wysokie ! Wyższe odemnie ! Muszę zmierzyć, ale przypuszczam ze mają wysokoć blisko 1,90 m. Trochę to klaustrofobiczne, ale tak wygląda cale osiedle

Taki płot jak ja mam w swoim ogrodzie króluje na całym osiedlu

Deweloper tak buduje i jest jednakowo
-- 19 mar 2014, o 13:53 --
aage pisze:Na chwilę obecną wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie, jednak stabilizacja ma nastąpić od jutro...a piątek zapowiada się iście letni...a u Ciebie? wiatr ustał?
Aga, wiatr dokucza i dziś, ale jeszcze pokazuje się słońce. Niestety prognozy na popołudnie nie są dobre, ma lać.... całą noc... i cały jutrzejszy dzień...
Oby wypogodziło sie do niedzieli, bo chcialabym na zamek podjechać