Jaguś Zuzia interesuje się wszystkim co sadzę ,sprawdza czy dobrze oplewione ,goni muchy i chce polować na ptaki .Nie wiedziałam że młode kotki tak szybko dojrzewają i teraz będę mieć małe .
Kasiu koleżanka bardzo się starała koncepcja powieszenia była inna ale ta jest znacznie lepsza .Azalje co roku pięknie kwitną szkoda żer tak krótko .
Asiu kicia lubi przebywać ze mną w ogrodzie.
Mariolu fakt mały kwiatuszek a taka dyskusja
Z nieznanych mi przyczyn do tej pory nie wpisałam się w Twoim nowym wątku, co ze skruchą przyznaję, ale już nadrobiłam Pięknie u Ciebie, zielono, kolorowo i moje ukochane orliki - czy ten bordowy na zdjęciu rzeczywiście ma taki kolor? Jeśli tak, to jakbyś zbierała nasionka, pamiętaj o mnie
Pati miło mi Cię u mnie gościć nasionka będę zbierać i tym razem każdy kolor osobno masz je zaklepane kolor faktycznie bordo rośnie koło niego mała sadzoneczka ale czy to jego czy sąsiada nie wiem jak chcesz to potem mogę Ci podesłac z nasionkami
Już widzę ze się zaczyna pokaz firletki moja jeszcze czeka.
Cudownie prezętuje się azalia, orliki to cudowne kwiaty i jak u mnie to za bardzo się sieją.
Miłego dnia różyczko.
Kasiu moje orliki też się sieją ale mało bo zbieram nasionka
Mariolu mój czosnek w tym roku jest dużo mniejszy ,a drugi jeszcze nie rozwinął się ale pewno na dniach będzie kwiat