Witam w Andrzejkowy wieczór.
Dziękuję serdecznie moim miłym gościom za odwiedziny
Madusiu - dziękuję
Małgolinko - Małgosiu - oczywiście, jak najbardziej

Zapraszam na kawusię, w końcu nie mamy do siebie daleko. Żabi skok, jak to mówią.
Dorotko - a cóż to za wisielczy humorek??Pogoda nie sprzyja pozytywnym nastrojom, ale od czego masz FO.
Pytasz o roślinkę rosnącą w pobliżu forsycji. Jeśli chodzi o te żółte kwiaty, to jest to omieg, a te czerwonawe gałęzie to jabłoń Ola, taka mała inwalidka. Musiałam ją podeprzeć, bo wypadek miała. Ale już jest ok.
Agnieszko - Aguskac - bardzo proszę, zapraszam

Byłam tez u Ciebie z rewizytą, całkiem przyjemny spacerek urządziłam sobie po Twoich włościach.
Jadziu - dziękuję
Aniu - jak ja Ci dziękuję

.Natychmiast podjęłam akcję reanimacyjną mojego hipera. Miałaś rację, cebula była wilgotna, zapaszek grzybowy. Zrobiłam wszystko według Twojej instrukcji. Dziękuję.
Agnieszko - Agness - dziękuję

, Uwierzysz, że to zestawienie zupełnie przypadkowe

Jak zresztą wiele innych w moim ogrodzie. Bo ja działam, a potem myślę
Mój ogród na parapecie
Hperastrum, dzisiaj zostało przesadzone, i posadzone właściwie. Mam nadzieję, że pokaże swoje wdzięki. Jeszcze troszeczkę trzeba będzie poczekać.
Ciemiernik kwitnie, piękny jest prawda?
Grudniczek też pokazuje na co go stać
A to dostałam dziś, strach na wróble, kwiatki z choinki, pudełko . Mam taką zdolną koleżankę
A to ja zrobiłam, proszę tylko za głośno się nie smiać
A teraz troszkę ogrodu, żeby mnie stąd nie pognali. Zdjęcie robione przez szybę, więc efekt fatalny, zwłaszcza, że fotograf też mizerota.