Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3

Post »

Aniu jak zawsze pokazujesz cudne kwiatuchy, ja okazało się że też mam cudnie pachnącą, kwitnącą na biało hostę, ale ona cudnie pachnie ;:138
Awatar użytkownika
Darmokot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2012, o 20:37

Post »

Aniu U Ciebie żadnej suszy nie widać, takie masz wszystko pięknie kwitnące, zachód wspaniały ;:oj Wstawiaj więcej takich zdjęć :wink:
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

A to się naoglądałam za wszystkie czasy...... ;:oj
Lilie, powojniki, liliowce, cud jeżówki i piękna pani na włościach czyli Fiona.
Mizianko dla Fiony a dla Ciebie ;:196 :wit
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

pospacerowałam,odwiedzałam i pozdrawiam :wit .
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Aniu,hosty masz rewelacyjne,tez je lubie,ale najbardziej wiosna kiedy wychodzą takie zdrowe z ziemi.Jesienią niekoniecznie,przypominaja o nadchodzącej jesieni i zimie,której nienawidzę.Czy jak sadzisz mieczyki to czyms je zaprawiasz?
Awatar użytkownika
Gosia123A
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 maja 2011, o 19:37
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu dawno mnie u Ciebie nie było ,a tu tak pięknie,wszystko dopieszczone,wyplewione,śliczne fotki.No,a po niedzieli zbliża się zimna jesień.Ma być zimno i koniec.Ale nuda. ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Kochani bardzo dziękuję za kazde odwiedzinki ;:173 jto miło,że nie zapominacie o mnie i moim ogrodzie.
sweety-Aniu; anym-Aniu Dziękuję.Hosty bardzo lubię to wdzięczne i bezproblemowe roślinki
jonatanka-Asiu Hosty też ciebie polubią trzeba tylko do nich zagladać,,,czasmi gadać z nimi,ja tak robię ;:306 A na słoneczku dużo mi host rośnie,,,niestety,,,niektóre dobrze nawet znosza a niektóre przypala im troche liści,Albo zamiast bardziej niebieskich jak np,sieboliada Elegans jest bardzie ciemno-zielona :roll: a jeżówki to moja ostania miłość
Anna55 Witaj,Lubię jak w ogodzie coś kwitnie non -stop,i tzk staram się aby coś zawsze cieszyło oczy.Mało mam trochę jesiennych kwiatów :( I odwiedzaj mnie kiedy masz tylko taka ochotę,zapraszam
Amara-Małgosiu tak kocham piękne widoczki,,,zachody słońca,Dziękuję za Twoje piękne, masz piękne widoki u siebie.,,można się przy nich romarzyć,, ;:118 Planowaliśmy w tym roku wyjazd nad morze,,,ale nie moglismy sie zgrać urolami z mężem,,,i nic nam nie wyszło. .. Zazdroszczę Ci bliskości morza ;:173
korzo_m-Dorotko to prawda,okolica piekna,zaciszna,lasy ,łaki ,zalew,,,malutka wieś w dali,,,cudne miejsce na odpoczynek
AGNESS hosty to była moja pierwsz miłość,zciagalam je z różych miejsc,szkólek przez 2 lata,teraz maja po 4 ,to i ładnie już wygladają.a jeżówki to znowu moja ostania miłośc,,,i jeszcze nie zamknieta,,,bo musze sobie jeszcze żóltych dokupić ;:124
tesia39-Tersko Ja też na popczątku miałam swoją rabate w głowie,podladałam wszędzię,potem kupowałam wszędzie,,,i tak sobie rosną,,,Także zakładaj i Ty hościaną rabatkę.Uda się na pewno
iwwa-Asiu witaj.no,tak Ogród przeszedł przeobrażenie .z łąki zamieniła sie w ładny ogrod chociaz jeszcze młody :wink: Ja tez nie mam za duzo cienia,,więc moje hosty troche niektóre cierpią od słoneczka,przypaleniami.Jeżówki to moja ostania miłośc ;:108 Asiu,ja ciądle dosadzam,dzisiaj przyszły zamówione 3 chryzantenki + jedna dostałam gratis :tan Planuje jeszcze dosadzić kilka róż,i czereśnię ciemną i tyle chyba na ten rok.
Nutka81-Małgosiu Dziękuja za słowa uznania.hosty,jeżówki tez bardzo lubię.Tak zawilec japoński mam biały,mam nadzieje ,że przetrwa zimę,ale Ty masz rózwoy to tez piekny ;:108 Powonki kupuje od 2 tat,,i jezscze zamierzam kilka dokupic,Ale Ty wiesz to dobry pomysł aby dosadzić na pergole z różami.ale no własnie czy nie zagłuszą je ;:131 Tez nie wiem
Maska-Marysiu; Helen Ja nie tylko roslinki,kwiatuchy uwielbiam ale własnie i zachody słońca ,sa tak niepowtarzalne,piekne,,,i romantyczne ;:167
Rewi-Ewo witaj i zapraszam częściej ;:108
iwona004 Jest kilka pachnących host,,, ich zapach uwielbiam,,ummmmmogły by być takie perfumy
Darmokot-Michale suszy nie widać,bo roslinki podlewam,ale trawnik, mam wypalony ;:222 Zachody słońca kocham,więc pomału beę je wstawiać też :wink:
kogra-Grażynko Ja u Ciebie też lubie ogladać roślinki,Bo ładnie je prazentujesz i tyle masz piękności,nie to co ja ...Dziękuje za pochwały i w imnieniu Fiony też ;:108
malgocha1960 Hosty lubie i na wiosne i chyba w czerwcu,maja inna barwę niz teraz,potem to masz racje zbliza się jesień br,,,a zimy też nie cierpię.stanowczo jest u nas za długa. :(
Gosia123A Faktycznie, dawno Ciebie umnie nie było.Witaj ;:196 I dziękuję za pochwały,,potem do ciebie zajrzę

zakwitł mi Jan Paweł kupiony w tym roku :heja
Obrazek
jeszczxe floksy
Obrazek Obrazek

eukomis
Obrazek
liliowce;
Liliowiec ogrodowy 'Holiday Delight'
Obrazek Obrazek
NN
[url=http://www.fotosik.pl]Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

hibiskus bylinowy w ogrodzie tez sie szykuje do kwitnienia;
Obrazek
Hibiscus syriacus BLUE CHIFFON
Obrazek[/URL] Obrazek

i zakwitł domowy na balkonie;
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Aniu jeżówkami zaraziłam się od Ciebie .Na pewno zagoszczą u mnie w ogrodzie.Kiedy najlepiej je sadzić jesienią czy wiosną.?Czy swoje kupowałaś w internecie?Floksy jak wyglądają jak namalowane .
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Dzięki wodzie wokół masz zupełnie inny klimat, służący roślinkom co widać na zdjęciach.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Eukomis jeszcze kwitnie? Mój w tym roku z powodu suszy darował sobie pokaz kwiatowy. Właściwie to masz jeszcze prawdziwe lato w ogrodzie patrząc na fotki a ja mam wrażenie, że u mnie juz tylko jesień.
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Piękny masz ten hibiskus.
Ona ma taki niebieskawo siny nalot czy to tylko tak na zdjęciu wygląda.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58

Post »

Roślinki cudne ,fotki też ale widoczek na dobranoc śliczny ;:138 ;:138 ;:138 Też uwielbiam zachody :lol:
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

Aniu, jeszcze kwitną Ci liliowce ;:oj przepiękne są ;:138 Hibiskusy rewelacyjne ;:215
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16

Post »

Ana! o! jejciu! ale faaaaajnieee u Ciebie! :wit ;:3 ;:63 i rodzinka okazała! fajnie,coraz bardziej lubię ten portal :heja
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

jonatanka-Asiu Hee,hee A ja jeżówkami też sie zaraziłam na FO ;:7 Wszystkie jeżówki oprócz alby i purpurei,,zamawiałam internetowo u Mariusz -szczytnicy :wink:Floksy jeszcze resztkami kwitną :wink:
korzo_m-Dorotko Gdybym nie podlewała to i tutejszy klimat by moim roslinkom nie pomógł,tutaj od lipca zero deszczu ;:161 ;:145
Ewo w Na 5 posadzonych eukomisów zakwitły mi tylko 3 ,te z ciemnymi- bordowymi liśćmi nie :(Podlewam roslinki i tym sposobem żyją,,ale i jeiseń też sie u mnie zbliża ;:108
kogra-Grażynko Mi też sie podoba mój hibiskus,On taki jest w rzeczywistości taki własnie niebieskawo siny ;:108
Obrazek

Romciu W Dziękuję za miłe słowa ;:108 A zachody słońca uwielbiam ;:167
tesia39-Teresko Jeszcze 4 liliowce kwitnie ;:173 A hibiskuski uwielbiam wszystkie ;:167
Babciabenia-Bożenko Witaj w moich skromnych zielonych progach :wink: Uważaj bo FO wciąga jak magnez ;:7 ;:306

wrzosiec
Obrazek
dzwonek karpacki -Campanula carpatica "Blue Clips"
Obrazek
zakwitła też Goryczka siedmiodzielna - Gentiana septemfida
[url=http://www.fotosik.pl]Obrazek

Obrazek
i cynie bardzo lubie je;
Obrazek

Obrazek Obrazek[/UR

i malinotruskawka owocuje; [url=http://www.fotosik.pl]Obrazek
Obrazek