Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3
Aniu jak zawsze pokazujesz cudne kwiatuchy, ja okazało się że też mam cudnie pachnącą, kwitnącą na biało hostę, ale ona cudnie pachnie 

- Darmokot
- Od: 10 lis 2012, o 20:37
Aniu U Ciebie żadnej suszy nie widać, takie masz wszystko pięknie kwitnące, zachód wspaniały
Wstawiaj więcej takich zdjęć 

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
A to się naoglądałam za wszystkie czasy......
Lilie, powojniki, liliowce, cud jeżówki i piękna pani na włościach czyli Fiona.
Mizianko dla Fiony a dla Ciebie

Lilie, powojniki, liliowce, cud jeżówki i piękna pani na włościach czyli Fiona.
Mizianko dla Fiony a dla Ciebie

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
pospacerowałam,odwiedzałam i pozdrawiam
.

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aniu,hosty masz rewelacyjne,tez je lubie,ale najbardziej wiosna kiedy wychodzą takie zdrowe z ziemi.Jesienią niekoniecznie,przypominaja o nadchodzącej jesieni i zimie,której nienawidzę.Czy jak sadzisz mieczyki to czyms je zaprawiasz?
- Gosia123A
- Od: 28 maja 2011, o 19:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu dawno mnie u Ciebie nie było ,a tu tak pięknie,wszystko dopieszczone,wyplewione,śliczne fotki.No,a po niedzieli zbliża się zimna jesień.Ma być zimno i koniec.Ale nuda.

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Kochani bardzo dziękuję za kazde odwiedzinki
jto miło,że nie zapominacie o mnie i moim ogrodzie.
sweety-Aniu; anym-Aniu Dziękuję.Hosty bardzo lubię to wdzięczne i bezproblemowe roślinki
jonatanka-Asiu Hosty też ciebie polubią trzeba tylko do nich zagladać,,,czasmi gadać z nimi,ja tak robię
A na słoneczku dużo mi host rośnie,,,niestety,,,niektóre dobrze nawet znosza a niektóre przypala im troche liści,Albo zamiast bardziej niebieskich jak np,sieboliada Elegans jest bardzie ciemno-zielona
a jeżówki to moja ostania miłość
Anna55 Witaj,Lubię jak w ogodzie coś kwitnie non -stop,i tzk staram się aby coś zawsze cieszyło oczy.Mało mam trochę jesiennych kwiatów
I odwiedzaj mnie kiedy masz tylko taka ochotę,zapraszam
Amara-Małgosiu tak kocham piękne widoczki,,,zachody słońca,Dziękuję za Twoje piękne, masz piękne widoki u siebie.,,można się przy nich romarzyć,,
Planowaliśmy w tym roku wyjazd nad morze,,,ale nie moglismy sie zgrać urolami z mężem,,,i nic nam nie wyszło. .. Zazdroszczę Ci bliskości morza
korzo_m-Dorotko to prawda,okolica piekna,zaciszna,lasy ,łaki ,zalew,,,malutka wieś w dali,,,cudne miejsce na odpoczynek
AGNESS hosty to była moja pierwsz miłość,zciagalam je z różych miejsc,szkólek przez 2 lata,teraz maja po 4 ,to i ładnie już wygladają.a jeżówki to znowu moja ostania miłośc,,,i jeszcze nie zamknieta,,,bo musze sobie jeszcze żóltych dokupić
tesia39-Tersko Ja też na popczątku miałam swoją rabate w głowie,podladałam wszędzię,potem kupowałam wszędzie,,,i tak sobie rosną,,,Także zakładaj i Ty hościaną rabatkę.Uda się na pewno
iwwa-Asiu witaj.no,tak Ogród przeszedł przeobrażenie .z łąki zamieniła sie w ładny ogrod chociaz jeszcze młody
Ja tez nie mam za duzo cienia,,więc moje hosty troche niektóre cierpią od słoneczka,przypaleniami.Jeżówki to moja ostania miłośc
Asiu,ja ciądle dosadzam,dzisiaj przyszły zamówione 3 chryzantenki + jedna dostałam gratis
Planuje jeszcze dosadzić kilka róż,i czereśnię ciemną i tyle chyba na ten rok.
Nutka81-Małgosiu Dziękuja za słowa uznania.hosty,jeżówki tez bardzo lubię.Tak zawilec japoński mam biały,mam nadzieje ,że przetrwa zimę,ale Ty masz rózwoy to tez piekny
Powonki kupuje od 2 tat,,i jezscze zamierzam kilka dokupic,Ale Ty wiesz to dobry pomysł aby dosadzić na pergole z różami.ale no własnie czy nie zagłuszą je
Tez nie wiem
Maska-Marysiu; Helen Ja nie tylko roslinki,kwiatuchy uwielbiam ale własnie i zachody słońca ,sa tak niepowtarzalne,piekne,,,i romantyczne
Rewi-Ewo witaj i zapraszam częściej
iwona004 Jest kilka pachnących host,,, ich zapach uwielbiam,,ummmmmogły by być takie perfumy
Darmokot-Michale suszy nie widać,bo roslinki podlewam,ale trawnik, mam wypalony
Zachody słońca kocham,więc pomału beę je wstawiać też
kogra-Grażynko Ja u Ciebie też lubie ogladać roślinki,Bo ładnie je prazentujesz i tyle masz piękności,nie to co ja ...Dziękuje za pochwały i w imnieniu Fiony też
malgocha1960 Hosty lubie i na wiosne i chyba w czerwcu,maja inna barwę niz teraz,potem to masz racje zbliza się jesień br,,,a zimy też nie cierpię.stanowczo jest u nas za długa.
Gosia123A Faktycznie, dawno Ciebie umnie nie było.Witaj
I dziękuję za pochwały,,potem do ciebie zajrzę
zakwitł mi Jan Paweł kupiony w tym roku

jeszczxe floksy

eukomis

liliowce;
Liliowiec ogrodowy 'Holiday Delight'
NN
[url=http://www.fotosik.pl]

hibiskus bylinowy w ogrodzie tez sie szykuje do kwitnienia;

Hibiscus syriacus BLUE CHIFFON
[/URL] 
i zakwitł domowy na balkonie;

sweety-Aniu; anym-Aniu Dziękuję.Hosty bardzo lubię to wdzięczne i bezproblemowe roślinki
jonatanka-Asiu Hosty też ciebie polubią trzeba tylko do nich zagladać,,,czasmi gadać z nimi,ja tak robię

Anna55 Witaj,Lubię jak w ogodzie coś kwitnie non -stop,i tzk staram się aby coś zawsze cieszyło oczy.Mało mam trochę jesiennych kwiatów

Amara-Małgosiu tak kocham piękne widoczki,,,zachody słońca,Dziękuję za Twoje piękne, masz piękne widoki u siebie.,,można się przy nich romarzyć,,

korzo_m-Dorotko to prawda,okolica piekna,zaciszna,lasy ,łaki ,zalew,,,malutka wieś w dali,,,cudne miejsce na odpoczynek
AGNESS hosty to była moja pierwsz miłość,zciagalam je z różych miejsc,szkólek przez 2 lata,teraz maja po 4 ,to i ładnie już wygladają.a jeżówki to znowu moja ostania miłośc,,,i jeszcze nie zamknieta,,,bo musze sobie jeszcze żóltych dokupić

tesia39-Tersko Ja też na popczątku miałam swoją rabate w głowie,podladałam wszędzię,potem kupowałam wszędzie,,,i tak sobie rosną,,,Także zakładaj i Ty hościaną rabatkę.Uda się na pewno
iwwa-Asiu witaj.no,tak Ogród przeszedł przeobrażenie .z łąki zamieniła sie w ładny ogrod chociaz jeszcze młody

Nutka81-Małgosiu Dziękuja za słowa uznania.hosty,jeżówki tez bardzo lubię.Tak zawilec japoński mam biały,mam nadzieje ,że przetrwa zimę,ale Ty masz rózwoy to tez piekny

Maska-Marysiu; Helen Ja nie tylko roslinki,kwiatuchy uwielbiam ale własnie i zachody słońca ,sa tak niepowtarzalne,piekne,,,i romantyczne

Rewi-Ewo witaj i zapraszam częściej

iwona004 Jest kilka pachnących host,,, ich zapach uwielbiam,,ummmmmogły by być takie perfumy
Darmokot-Michale suszy nie widać,bo roslinki podlewam,ale trawnik, mam wypalony

kogra-Grażynko Ja u Ciebie też lubie ogladać roślinki,Bo ładnie je prazentujesz i tyle masz piękności,nie to co ja ...Dziękuje za pochwały i w imnieniu Fiony też

malgocha1960 Hosty lubie i na wiosne i chyba w czerwcu,maja inna barwę niz teraz,potem to masz racje zbliza się jesień br,,,a zimy też nie cierpię.stanowczo jest u nas za długa.

Gosia123A Faktycznie, dawno Ciebie umnie nie było.Witaj

zakwitł mi Jan Paweł kupiony w tym roku

jeszczxe floksy

eukomis

liliowce;
Liliowiec ogrodowy 'Holiday Delight'

NN

hibiskus bylinowy w ogrodzie tez sie szykuje do kwitnienia;

Hibiscus syriacus BLUE CHIFFON

i zakwitł domowy na balkonie;

- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Aniu jeżówkami zaraziłam się od Ciebie .Na pewno zagoszczą u mnie w ogrodzie.Kiedy najlepiej je sadzić jesienią czy wiosną.?Czy swoje kupowałaś w internecie?Floksy jak wyglądają jak namalowane .
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Dzięki wodzie wokół masz zupełnie inny klimat, służący roślinkom co widać na zdjęciach.
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Eukomis jeszcze kwitnie? Mój w tym roku z powodu suszy darował sobie pokaz kwiatowy. Właściwie to masz jeszcze prawdziwe lato w ogrodzie patrząc na fotki a ja mam wrażenie, że u mnie juz tylko jesień.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Piękny masz ten hibiskus.
Ona ma taki niebieskawo siny nalot czy to tylko tak na zdjęciu wygląda.
Ona ma taki niebieskawo siny nalot czy to tylko tak na zdjęciu wygląda.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
Roślinki cudne ,fotki też ale widoczek na dobranoc śliczny
Też uwielbiam zachody 

- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Aniu, jeszcze kwitną Ci liliowce
przepiękne są
Hibiskusy rewelacyjne 

-
- Od: 10 maja 2012, o 19:16
Ana! o! jejciu! ale faaaaajnieee u Ciebie!
i rodzinka okazała! fajnie,coraz bardziej lubię ten portal 

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
jonatanka-Asiu Hee,hee A ja jeżówkami też sie zaraziłam na FO
Wszystkie jeżówki oprócz alby i purpurei,,zamawiałam internetowo u Mariusz -szczytnicy
Floksy jeszcze resztkami kwitną
korzo_m-Dorotko Gdybym nie podlewała to i tutejszy klimat by moim roslinkom nie pomógł,tutaj od lipca zero deszczu
Ewo w Na 5 posadzonych eukomisów zakwitły mi tylko 3 ,te z ciemnymi- bordowymi liśćmi nie :(Podlewam roslinki i tym sposobem żyją,,ale i jeiseń też sie u mnie zbliża
kogra-Grażynko Mi też sie podoba mój hibiskus,On taki jest w rzeczywistości taki własnie niebieskawo siny

Romciu W Dziękuję za miłe słowa
A zachody słońca uwielbiam
tesia39-Teresko Jeszcze 4 liliowce kwitnie
A hibiskuski uwielbiam wszystkie
Babciabenia-Bożenko Witaj w moich skromnych zielonych progach
Uważaj bo FO wciąga jak magnez
wrzosiec

dzwonek karpacki -Campanula carpatica "Blue Clips"
zakwitła też Goryczka siedmiodzielna - Gentiana septemfida
i cynie bardzo lubie je;

[/UR
i malinotruskawka owocuje; [url=http://www.fotosik.pl]

korzo_m-Dorotko Gdybym nie podlewała to i tutejszy klimat by moim roslinkom nie pomógł,tutaj od lipca zero deszczu

Ewo w Na 5 posadzonych eukomisów zakwitły mi tylko 3 ,te z ciemnymi- bordowymi liśćmi nie :(Podlewam roslinki i tym sposobem żyją,,ale i jeiseń też sie u mnie zbliża

kogra-Grażynko Mi też sie podoba mój hibiskus,On taki jest w rzeczywistości taki własnie niebieskawo siny

Romciu W Dziękuję za miłe słowa

tesia39-Teresko Jeszcze 4 liliowce kwitnie

Babciabenia-Bożenko Witaj w moich skromnych zielonych progach

wrzosiec

dzwonek karpacki -Campanula carpatica "Blue Clips"

zakwitła też Goryczka siedmiodzielna - Gentiana septemfida

i cynie bardzo lubie je;

i malinotruskawka owocuje; [url=http://www.fotosik.pl]