Ogród 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród 2

Post »

Sylwuś ciesze się i tak trzymaj ;:196
Piękny okaz grzyba a maślaczki to moje ulubione grzyby.
Pozdrawiam Alicja
kanapl
200p
200p
Od: 24 lut 2013, o 19:55

Post »

;:138 ;:138 ;:138 jaki wspaniały prawdziwek... ;:215 Ja jeszcze nie byłam na grzybkach......nie cierpię pająków ,a w lesie jest ich pełno...brrrr.... ;:202
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=64054 Zapraszam serdecznie wszystkich.....
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ewuniu zupka grzybowa pychotka, jednak poczekam aż troszkę więcej grzybów zbierzemy :)
Aniu uwielbiam marynowane ale że duży po poszedł na sznureczek i się suszy, Będzie do farszu do pierogów albo do kapustki, podłoże. Również uwielbiam chodzić po lesie dotleniam się i jeszcze zbieram takie smakołyki :)
Alu od czegoś trzeba zacząć, "Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest" Wszystkie grzybki lubię :)
Kasiu ja pająków się nie boję nawet jak wejdę w pajęczynę. Zawsze chodzę z kijkiem i jak podejrzanie mi wygląda miejsce gdzie są grzybki to kijeczek w górę i raz dwa i nie ma pajęczyny :) Bardziej boję się kleszczy a słyszałam że zatrzęsienie w lasach, wiec trzeba uważać.
Dziewczyny miłego wieczoru życzę ;:196
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Borowik na medal , ;:138 dla taty
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Ale grzybek spory okaz mniam .Gratulacje dla taty.
Awatar użytkownika
Renata1962
1000p
1000p
Od: 24 lut 2011, o 16:44

Post »

Sylwio moja Pięknotka nie rośnie i nie owocuje mam ją cztery lata i wygląda tak samo ;:174 przesadzałam ją już w inne miejsce i nic nie pomogło napisz proszę jak długo u Ciebie rośnie i czy jast kapryśna.
Grzybek rewelacja ;:138
Awatar użytkownika
Paulii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2013, o 15:03

Post »

:wit Dziękuje Sylwuś za odpowiedz w sprawie doniczek ;:196
Ale dorodny okaż grzybka znalazł Twój tata ;:oj
Pauli :) "To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące"
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p
Od: 2 kwie 2012, o 15:06

Post »

Sylwuś ;:196 dziękuję za informacje! Oooo to Ja posadzę też aksamitki na następny rok :D dobry pomysł kochana ;:138. Rozchodników niestety nie posiadam ;:185
Ale niezły okaz !!! ;:138 Ja jeszcze w lesie nie byłam,ale może się wybiorę jak i no pogoda trochi sie uspokoi :wink: :wink:
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Witajcie
Dzisiejszy dzień niech się jak najszybciej skończy. Coraz bardziej czuję że praca mnie wyniszcza. Na jutro zaplanowałam zbieranie grzybków i wypisałam wnioski urlopowe jeden na jutro a drugi na 20 ( na dzień moich urodzin). Gdy szefowa to zobaczyła zaczęła prawić mi że urlop bierz się ciągiem a nie w kratkę. A we mnie już rosło. Odpowiedziałam ze miałam iść na urlop w sierpniu ale szefowa pojechała a wiecie co mi odpowiedziała że jak bym się zorganizowała to bym poszła. Co to oznacza nie wiem. i nie powinnam jej wypowiadać urlopu, jestem zwykłym pracownikiem. Wiec, wstałam i podeszłam do biurka żeby zabrać wnioski, i wtedy wyzywała mnie od gnojówy, ze jak ja mogę się unosić. Pracownik nie ma głosu. Ale mnie wkurzyła i teraz już nie wiem co robić. Odejść czy dalej męczyć się i udawać że bawią mnie szefowej historyjki. Nie mam na oku innej oferty pracy, bo jakbym miała to dawno już bym sobie poszła. Coraz bardziej żałuję że tutaj przyszłam do pracy. A najgorsze w tym wszystkim jest to że szefowa to moja ciotka. Stwierdzam z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu.
gracha- Grażynko medal tacie się należy
jonatanka-Joasiu największy jaki kiedykolwiek mieliśmy.
Renata1962- Renatko nie owocuje pewnie dlatego ze nie ma towarzyszki. musisz dokupić drugi krzaczek i posadzić obok. a dlaczego nie rośnie , hmmmm a to zagadka. Może jak będą dwie to zacznie rosnąć. Nie pomogę w tej sprawie, niestety. Pięknotkę kupiłam dopiero w tym sezonie najpierw jeden krzaczek ale później i drugi gdy tylko dowiedziałam się że musi mieć towarzystwo do owocowania. Wiec to są moje początki i sama jestem ciekawa jak będzie u mnie rosnąć i czy przezimuje.
Nowonarodzona witam też mam smaka i jutro jadę do lasu :) Grzybobranie :tan
Paulii proszę bardzo :), suszy się już na sznureczku
reniusia20- Renatko aksamitki zakryją doniczki. To powiadasz że nie masz rozchodników? Zobaczę co się w tej sprawie da zrobić. :) U mnie jutro podobno ma być ładnie wiec grzybki, grzybki, grzybki :)
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Oj Sylwuniu ,jak ja Ci zazdroszczę tego zbierania grzybów .Też bardzo to lubię ,człowiek złazi pół lasu i nawet nie czuje ,że go nogi bolą .Nawet chyba wolę zbierać niż jeść .A uważaj tam w lesie na wilka :lol: ;:168
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Ewuniu bardziej na dziki i kleszcze bo podobno ich w tym roku strasznie dużo. Prawda człowiek schodzi się i nie czuje że go nogi bola, dopiero na drugi dzień odczuwa skutki :)
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Udanego grzybobrania :D pokaż później co zebrałaś
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Sylko chciałam dopowiedzieć że z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu i to w środku bo inaczej mogą Cię odciąć,swoją drogą nie zła Ci się trafiła szefowo-ciocia ;:113
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Sylwuś wspólczuje ci takiej ciotki ,ale jako szefową możesz ją podać do sądu o mobbink , może dobrze byłoby gdybyś jej w jakiś przemyślany sposób dała to do zrozumienia .Pozdrawiam Ala
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Sylwiu, przepraszam ale Cię zgubiłam...idę nadrobić zaległości ;:65

;:196
Zablokowany