Jakaś melancholia się wkradła ...ale to tylko taki przerywnik..mam nadzieję
Stasiu witaj!

fotek na zimowe wieczory mi nie zabraknie a jesienne ciepłe barwy podkreślą urok naszych fotograficznych zapisów piękna natury ..Ale póki co cieszmy się latem ile tylko się da!
Ewo-rozalko-

miło,że znalazłaś czas no i chęci na odwiedziny u mnie!Za sympatyczne słowa - dzięki bardzo!
Iwonka 
- miło,że jesteś !
Ewciu w 
- tylu pochwał nie nawykłam zbierać!

cieszę się,że moje wypociny spodobały Ci się ...nigdy nie myślałam nawet ,że na stare lata fotografowanie tak mnie wciągnie ...to zajęcie,które uwielbiam ale doszłam do wniosku,że rzadko fotografuję coś innego niż kwiaty i ogródek

z różnym skutkiem ale w konkursach fotograficznych nie biorę udziału ..Prezentacja na FO mi wystarcza a jak się zdarzy,że ktoś grzecznościowo zwróci na nie uwagę to bardzo mnie cieszy !
Wczoraj byłam na cmentarzu ponad 100-letnim a tam masakra
... powalone olbrzymie stare drzewa po ostatniej nawałnicy ,która przeszła nad miastem. Złamane jak zapałki kikuty kilku drzew na jednej wysokości w jednej kwaterze .Widok smutny,przygnębiający ..

Coraz częściej takie tragiczne skutki przychodzi nam oglądać... budzą strach i przerażenie..
Mój ogrodowy mix..cd
bliskość nieużytków i kwitnące na nich ziele powoduje,że stale mam siewki,z którymi walczę ale jak już zakwitnie ...

dalie mała sesyjka

no i co by nie powiedzieć, to widoczek z lekka jesienny , skutki podlewania
cdn..