Pauli lubię lato:) zawsze nie mogę się go doczekać.
Kasiu pogoda w miarę. Rano była mgła, chmury. Potem słoneczko ale nie tak ciepło jak miało być. Kiepsko się dzisiaj coś czuję:( A jak Tobie minął dzień?
Ale nie pochwaliłaś się jakie zakupiłaś + zdj. Weroniko teraz to ciągle coś będzie do zrobienia, poprawienia w ogrodzie. Ja z natury lubię zmiany ( od czasu do czasu zmieniam ustawienie mebli w pokojach). I to samo robię na działce. Ale zdaję sobie sprawę , że to do czasu czyli dotąd dokąd sił wystarczy.
Mirko zaraz wstawię zdjęcia. Kupiłam powojnika oraz hortensję. Ja lubię zmiany w ogrodzie i jeszcze wiele mnie ich czeka. Mój ogród dopiero się kształtuje, więc to nieuniknione. W domu rzadko przestawiam chyba, że remont w domu
Weroniko u mnie też dziś słonko ładnie przyświecało ale powietrze ostre trochę popracowałam w ogrodzie a teraz grzeje nogi pod kocem.
Zakupy rewelacyjne powojnik obłędnie piękny
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka Moje wątki, Aktualny
Weroniko hortensja ogrodowa na pewno zakwitnie zjawiskowo,ja w tym roku zamówiłam same bukietówki bo ogrodowe nie chcą u mnie pokazywać swoich kwiatków, ładny kolor powojnika ,jak ma na imię
Aniu miło Cię widzieć Ja dzisiaj ogród podziwiałam bardziej niż pracowałam. Herbatka cieplutka i się grzej kochana:)
Grażynko Ciebie również miło widzieć pierwszy raz mam hortensję i mam nadzieję, że uda mi się jej dogodzić. Niestety nie znam nazwy powojnika bo na opakowaniu nie było napisane:(
Te wiosenne zmiany pogody służą rozwojowi bakterii i wirusów więc to dlatego ostatnio większość z nas łapie jakieś infekcje
Mnie też dopadło już jest niby lepiej ale do pełni sił jeszcze nie wróciłam.
Powojnik śliczny dziś widziałam podobny albo nawet taki sam ale szybko uciekłam bo znów wylądował by w koszyku
Pozdrawiam !!!