Moje uzależnienie, nie tylko różane cz.2
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje uzależnienie, nie tylko różane cz.2
Mnie w ogóle nie chcą się otwierać.
Chyba zajrzę w innym czasie, może będzie lepiej.
Chyba zajrzę w innym czasie, może będzie lepiej.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Helios
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 cze 2010, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

A u mnie pięknie się otwierają.

Pozostałe oczywiście też zachwycają ale co one mogą przy takiej Elojzie?
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Faktycznie powojniki kwitnal Ci przepieknie
U mnie jest na razie tak zimno, ze nic rozwiajac sie nie chce ale przez to Rh i Azalie dosc dlugo kwitnal.

- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Czyżby prezent to była hortensja?
Omoshiro zbiera wszęzie jak najlepsze opinie, mimo że wielkokwiatowy. Piękny jest niesamowicie.
Omoshiro zbiera wszęzie jak najlepsze opinie, mimo że wielkokwiatowy. Piękny jest niesamowicie.
Dzień dobry w ten pochmurny dzień. Wieje, jakby ktoś sie powiesił. w kościach mnie łamie , wiec jest szansa na zmianę pogody, oby nie na gorszą.
Betinko, czyżbyśmy byly imienniczkami? Cieszę sie, że Ci sie podoba, zapraszam częściej.
Wandziu, tak to prezent hortensja ogrodowa Coco, ale kwitnaca na tegorocznych pędach, więc moze nie bedzie problemu z przemarzaniem. Oprócz niej dostałam jeszcze przetaczniki Buble Gum, czyli taka różowa Christa.
Omoshiro to piekny i bezproblemowy powojnik, choć musze powiedzieć, że w zasadzie nie narzekam na żadnego powojnika. W tym roku niestety stracilam Generala Sikorskiego, nie pojawil sie po zimie.
Jula u mnie też wiekszość powojników z wielkimi pąkami czeka przyczajona na słońce i dopiero zacznie się orgia.
Helenko, ja też do niej wzdycham i ciekawa jestem, czy kwiaty będą takie same, jak w tamtym roku, one potrafia sie trochę zmieniać.
Grażynko, Majeczko no nie wiem co jest, że nie chcą sie Wam otwierać.
No to troszkę wiosny,a nie tej jesieni za oknem

Betinko, czyżbyśmy byly imienniczkami? Cieszę sie, że Ci sie podoba, zapraszam częściej.

Wandziu, tak to prezent hortensja ogrodowa Coco, ale kwitnaca na tegorocznych pędach, więc moze nie bedzie problemu z przemarzaniem. Oprócz niej dostałam jeszcze przetaczniki Buble Gum, czyli taka różowa Christa.

Jula u mnie też wiekszość powojników z wielkimi pąkami czeka przyczajona na słońce i dopiero zacznie się orgia.

Helenko, ja też do niej wzdycham i ciekawa jestem, czy kwiaty będą takie same, jak w tamtym roku, one potrafia sie trochę zmieniać.
Grażynko, Majeczko no nie wiem co jest, że nie chcą sie Wam otwierać.
No to troszkę wiosny,a nie tej jesieni za oknem

- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Beatko rośliny piękne ,miło popatrzeć
.I suche 

- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Beatko, jak się zwiększa ten biały? Czy to Ulka?
Pięknie sie rozbujały powojniki, będzie co podziwiać latem...a jak Twoja Whiter Shade of Pale po zimie? Moja już pączkuje
Pięknie sie rozbujały powojniki, będzie co podziwiać latem...a jak Twoja Whiter Shade of Pale po zimie? Moja już pączkuje

-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
O, i mikrusek rozkwita
To przez zimno. Moich kilka lili jak poczuły zimno też zahamowało wzrost, tylko pąki się rozwijają.

Kasiek niestety nie pamietam.
Moja Whiter też ma pączki, ale przy tej pogodzie zakwitnie w sierpniu.
Ewuś suche, bo zdjecia z niedzieli.
Jolu mi bardzo ladnie rosną lilie od Ewy, te które kupilam w sklepach, albo mikrusy, albo nie wyszły.

Ewuś suche, bo zdjecia z niedzieli.

Jolu mi bardzo ladnie rosną lilie od Ewy, te które kupilam w sklepach, albo mikrusy, albo nie wyszły.
- bina12
- 1000p
- Od: 17 mar 2011, o 13:15

- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Beti no...wszedzie taka dziadowska pogoda...ech
Ale fotki dałas czadowe ...ta lilia to jakis karzełek
A wiesz ...ja tez mam przetacznik Bubble Gum...strasznie sie ciesze bo mnie zauroczyły na fotach

A wiesz ...ja tez mam przetacznik Bubble Gum...strasznie sie ciesze bo mnie zauroczyły na fotach

- Ruda2011
- Od: 19 mar 2011, o 10:29
Beatko co to za powojnik ? Czy ma takie kwiaty ? Nie znalazłam jego nazwybeata68 pisze:

Na działce byłam w sobotę po południu i w niedzielę przed południem. Walczyłam ze skoczkiem i chyba wygrałam

Mariola o ile dobrze pamietam to Kaen taki różowy o pofalowanych płatkach. Ten Twój przypomina Mr Nelly Thompson, albo prezydenta. Fajnie, że wykonczyłaś skoczka, sprawdź róże, czy nie polubila ich bruzdownica to ostatnio plaga na forum.
Dorcia, no szmata nie pogoda. Buble Gum jest fajny już dawno go upatrzyłam, ale trochę mnie stopowała cena.
Ewa powojniki to mocne roślinki, zobaczysz pójdą, jak burza, mi w tamtym roku prawie wszystkie odbijały od ziemi, a cofnij sie i zobacz jak kwitły.
Dorcia, no szmata nie pogoda. Buble Gum jest fajny już dawno go upatrzyłam, ale trochę mnie stopowała cena.
Ewa powojniki to mocne roślinki, zobaczysz pójdą, jak burza, mi w tamtym roku prawie wszystkie odbijały od ziemi, a cofnij sie i zobacz jak kwitły.
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55

a teraz mogę się napatrzyć do woli ?

Ale Ty masz już krzaczorki róż, a miałam pytać o różaną aleję jak sobie krzaczki poczynają.
Rh pienna jak dla mnie obłędna?.

Czy Vivian Penell też miał purpurowe kwiaty w pierwszej fazie kwitnienia?
Ależ on jest piękny, ciekawe czy mój też będzie taki.

Majeczko, Vivian mial takie właśnie przebarwiające się fioletowo-purpurowe kwiaty i miejscami taką jakby srebrną poświatę. Jak to kiedy Twój taki będzie, on już jest taki zobaczysz jak się w pelni rozwinie. M mi kupił, bo mu sie zamknięte pąki podobały.
Tylko meżczyzna tak potrafi. Aleja różana będzie musiała dojrzeć, prawie wszystkie róże tam są nowe.