Magdo; Sylwio;Wiolu ; ślicznie to nam się każdego dnia robi, ciągle coś zakwita ,wszystko szybko się rozwija,mknie to góry,hosty rosną w oczach
Marysiu za pewne i u ciebie już wszystko nadrabia swój stracony czas,ja jadę na działkę co 2 ,3 dni i widzę za każdym razem duża różnicę,drzewa kwitną więc trzmiele i pszczółki maja co robić,pogoda im sprzyja nawet
Ulu; Doroto,Marto masz rację ,Wiosna jest cudna
Bożka oj,szkoda,że coś Ci zżarło funkie,u mnie ich nic nie rusza,rosną dobrze,tylko tulipanki nornice ro roku podjadają i jakieś wypadają,,,Ale ja tez nie przejmuję się, kupuje na jesień nowe i za pewne w tym roku tak samo zrobię
_Olu witaj w moich progach ,wszędzie wszystko zakwita,zmienia się ,robi się kolorowo,to lubię
promyk-Sylwio;Kasiu; i u Ciebie nadrobią czas funkie,ale to fajnie,że nie zawsze na końcu jestem z rozwinięciami,kwitnieniem roślinek
Iwonko-szyszunia;Iwonko wszystko błyskawicznie mknie do góry,rozwija liście, i kwiaty i wszystko nowe,kolorowe cieszy nasze oczy,mimo tylu prac w ogrodzie
Gosiu ja tez na pogodę ogólnie nie narzekam był czas na prace,na odpoczynek,na gości,na grillowanie,,,na wszystko ;
Zosiu to prawda,nie mam takiego komfortu i ogrodu na miejscu,nie widzę go codziennie ,chyba ,że jadę na kilka dni,latem tak często jest,ale to ,że go widzę co kila dni tez ma swój urok,widać ,ja zajeżdżam duże zmiany,coś nowego
Dario więc będziesz miała i piękny widok hosty i pożyteczny szczypiorek,,, 2 w 1
Aancyk -Aniu; becia123 po długiej i uciążliwej zimie,takie wiosenne widoczki,kwitnące roślinki,każdy powiększający się liśc nas bardzo cieszy

A wiosna nam czruje coraz coś nowego,piękniejszego i za to ją kochamy
A dzisiaj kilka wiosennych żurawek ,jak też pięknie,rosną ,nabierają właściwych kolorków 
Heuchera ' georgia peach

heuchera electric lime

'Marmalade'
heuchera color beauty
heuchera blackberry jam
A to taki taki gość w ogrodzie---żabć jeden