Justynko śliczne szachownice i tulipanki (to te "babcine"? które nie zmieniają koloru, ani nie giną po 2-3 latach?) Reszta kwiatów też równie pięknie kwitnie Teraz jak najwięcej słońca i z 20 st i wszystko będzie rosło jak na drożdżach moje białe truskawki już tworzą pąki kwiatowe
Przemku moje czerwone truskawki też tworzą pąki kwiatowe ciekawe czy te białe truskawki są dobre?Tulipanki te czerwone dostałam od sąsiada z działki tego co ma koty i bardzo się z nich cieszę .U mnie w nocy padało i wszystko urosło w oczach i się zazieleniło dziś trochę popracowałam w ogrodzie .
Zagląda, zagląda, tylko nie ma czasu się wpisać Przepiękne szachownice masz, moje jakieś niemrawe przy Twoich...Deszcze teraz mają być przez parę dni, to i dobrze, bo wegetacja buchnie na całego
Justynko melduję się .Byłam nieobecna wczoraj z powodu bólu ząbka.dziś od rana pracowałam w ogrodzie.Kwiaty pięknie kwitną i maluszek szybko rośnie.Proszę miziać ode mnie słodziaka.Pozdrawiam.
ewa w pisze:Potwierdzam,że szachownice cudowne a moje truskawki maja w tym roku ostatnia szansę jak się nie wykażą to won
ja tak postraszyłam kiedyś swojego jaśminowca ,który nie kwitł i o dziwo się przestraszył i uraczył mnie w końcu kwieciem a szachownice ładne też mi się podobają