Marysiu szkoda brzoskwinki mnie tak kiedyś śliwka rozpołowiła się, ale obie części złamały się . Na szczęście śliwki już były dojrzałe,a brzoskwinki jeszcze nie. Ja z szarotek już zrezygnowałam miałam ich dziesiątki i każda marniała! więc ciesz się, że jest choć jeden kwiatek! Mój hibiskusik też coraz ładniej kwitnie!
Marysiu niestety tej nocy była wichura i brzoskwinia przeniosła się w zaświaty.
Kto wie, może owoce dojrzeją, bo konary trzymają się na kawałkach drewna.
Marysiu powinny dojrzeć ja próbowałabym złączyć drzewo i związać , bo według mnie ma szansę się zróść.
Tak mi się rozerwała pigwa (trochę młodsza) związałam i rośnie Trzeba tylko siły!
Marysiu no to tylko jeden zbiór!
Komelina śliczniutka, a ketmia chyba smaczna, bo ją coś objadło
Mieczyka widzę jakby mojego, ale zbiorek ładny no i hortensje I portulaka? powinna u mnie też być ale jej nie ma
Witam Cię Marysiu.
Przed chwilą widziałam Twój wpis u Mirzana, a wiec nareszcie jesteś i działasz. Ciekawa jestem, co ciekawego zamówiłaś. Też miałam wielką ochotę zamówić u niego kilka roślin, ale zostawiłam to już do wiosny.
Cześć Lidziu Właśnie wróciłam od córci, przeprowadziłyśmy trochę moich krzaczków na jej działkę.
Teraz pilnie pracuję na swojej, bo pogoda dopisuje.
U Mirzana kupiłam nasionka lilii złotogłów, tak sobie poeksperymentuję.
Na działce jeszcze jest całkiem kolorowo.
Marysiu jesteś! jak dobrze często myślałam o Tobie i czytam że pracujesz na swojej działce ? czyżbyś miała zostać tam gdzie jesteś, zmieniły się plany?
Rośliny oczywiście masz śliczne w pełni kwitnienia!
Maseczko Witaj, witaj. Bardzo mi miło. Dzięki w imieniu roślinek.
Na działce pracuję, bo z naszych planów chyba na razie nici. Mimo wcześniejszych ogólnorodzinnych ustaleń cóś się pokićkało. I to by było na tyle. Marysiu Mar Jesień w tym roku przepiękna wszędzie, mimo wcześniejszych przymrozków. I z tego należy się cieszyć bo cóż nam pozostało.