Na powitanie Becia123- cz.2
- wielkakulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Na powitanie Becia123- cz.2
ale słodziak na ostatniej fotce...na poprzednich też, ale na ostatniej superasny 

- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Aniu dzięki teraz już troszkę większa panieneczka wczoraj chciała zobaczyć jak być fryzjerką w praktyce próbowała na siostrzyczce skutkiem jest ,że Różyczce trzeba obciąć włoski na krótko a juz miała takie do związania dobre .Cóż nie ma jak to dzieci. 

- justyna_gl
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Beciu, dużo
i szybkiej poprawy pogody

- manenka71
- Od: 28 sty 2011, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
no tak dzieci
moja Amelcia nie chce obciac wlosow a jak nie chce sie czesac to mowie ze jej obetne i mam spokoj a ma juz długie
kolory w ogrodzie super a maluszki wspaniale
moja Amelcia nie chce obciac wlosow a jak nie chce sie czesac to mowie ze jej obetne i mam spokoj a ma juz długie
kolory w ogrodzie super a maluszki wspaniale
-
- Od: 29 maja 2009, o 21:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cześć Beatko
A mi podobają się oba zdjęcia
. Na tym pierwszym wyglądasz na szczęśliwą mamę z dzieciuniami i tak ślicznie, miło popatrzeć. A z zasiewami mocno poszalałaś
U mnie już teraz brakuje miejsca, a dopiero jutro zamierzam namoczyć pomidorki do szybszego skiełkowania. No i dużo roślin, które ty posiałaś na parapety ja od razu do gruntu sieję
U mnie jest strych, ale okienka takie malutkie, że tylko szkoda byłoby rośliny tam zanosić. Ja jutro, lub pojutrze będę pikować lobelię.
Koronkowa robótka dla wytrwałych
I jeszcze pociesz się, że nasz mały na widok fryzjera to histerii dostaje. Nie pozwala sobie obciąć włosów, a grzywkę to mu obcinałam sama jak spał
Już się martwię, bo w tym tygodniu ma znów się ostrzyc. Ryki pewnie będzie słychać w sąsiednim województwie 
A mi podobają się oba zdjęcia

I jeszcze pociesz się, że nasz mały na widok fryzjera to histerii dostaje. Nie pozwala sobie obciąć włosów, a grzywkę to mu obcinałam sama jak spał

Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No jakie piękne radosne zdjęcia, aż miło popatrzeć w taki paskudny dzień

- becia123
Manenka -Marzenko miały jelitówkę ale mija .Tez z czesaniem jest problem.
Agapo Agnieszko moje dziewczynki tez nie chcą się obciąć dać jedynie w domu nam a talentu nie mam zbytnio i wolałabym by to fryzjerka zrobiła
Justynko też bym tej pogody lepszej chciała
Iwona0042-Iwonko też wolę ciepłe letnie widoczki niż to co za oknem ale trzeba przeczekać
Agapo Agnieszko moje dziewczynki tez nie chcą się obciąć dać jedynie w domu nam a talentu nie mam zbytnio i wolałabym by to fryzjerka zrobiła
Justynko też bym tej pogody lepszej chciała
Iwona0042-Iwonko też wolę ciepłe letnie widoczki niż to co za oknem ale trzeba przeczekać
- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
- becia123

- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Wspaniałe dzieci ,aż człowiekowi się chce uśmiechać patrząc na te fotki. 

- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Beatko!
witam serdecznie z zasypanej Ziemi Lubuskiej...sypie i sypie ...i końca nie widać...
Dzięki za fotki...aż miło popatrzeć na szczęśliwą mamusię, wspaniałe pociechy, na dodatek... w takiej fantastycznej scenerii..
...mnie opuściła już dobra energia, szał planów, zakupów, wysiewu..patrzę na ogród / z każdej strony mam okna na jego widok/ ...i ogarnia mnie "telepka"
To ta aura spowodowała,że bardziej racjonalnie zaczęłam planować a nie pod wpływem emocji i zauroczenia
Całą noc padało ...i bez przerwy pada dalej.../ wielkie,geste płaty/. Przełożyłam przesyłkę clematisów i hortensji.
Żadne zwiastuny wiosny nie okazały się wiarygodne ...co do jej wczesnego przyjścia!
Pozdrawiam...
witam serdecznie z zasypanej Ziemi Lubuskiej...sypie i sypie ...i końca nie widać...

Dzięki za fotki...aż miło popatrzeć na szczęśliwą mamusię, wspaniałe pociechy, na dodatek... w takiej fantastycznej scenerii..

...mnie opuściła już dobra energia, szał planów, zakupów, wysiewu..patrzę na ogród / z każdej strony mam okna na jego widok/ ...i ogarnia mnie "telepka"

Całą noc padało ...i bez przerwy pada dalej.../ wielkie,geste płaty/. Przełożyłam przesyłkę clematisów i hortensji.
Żadne zwiastuny wiosny nie okazały się wiarygodne ...co do jej wczesnego przyjścia!
Pozdrawiam...

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki