Witaj Moniczko, wpadam z rewizytą
U ciebie kwiatuchy też piękne i zadbane. W oko od razu wpadły mi pokaźnych rozmiarów wilczomlecze -szczególnie purpurowy,
Crassulkowe drzewko, sansewieria, wielki zamiokulkas, monstera i wiele innych ... Super Na pewno będę do ciebie zaglądać
Pomidorzanka-cieszę się ,że mogłam Ci pomóc Vizi-cieszę się,że jesteś u mnie .Zapraszam częściej .Bardzo mi miło,że moje roślinkiCi się podobają.A zaczęłam skromniutko,wiem-bo nie radziłam sobie ze wstawianiem fotek Kama86- u mnie.Cieszę się że mnie odwiedziłaś.Miło słyszeć,że moje roślinki się podobają innym.Zapraszam do mojego wątku
Filigranowa27-oj cieszą oczka Patrzę na nie,patrzę,jak tylko wchodzę do pokoju to ślepka biegną w ich kierunku .Miło Cię u mnie gościć;:196 pomidorzanka-oooo już nie mogę doczekać się tych przyrostów .Cieszę się ,że nowe domki Ci się podobają.Dzięki za odwiedziny
Kama 86,Tesia39,Alunia,Niunia- dziewczyny cieszę się ,że moje nowe nabytki Wam się podobają. Jeszcze hoja multiflora i gratisiki moczą nóżki
Pozazdrościłam dziewczynom hiacyntowego zapachu......
Ale na zapach muszę jeszcze poczekać
Niunia1981-też się z niej bardzo cieszę Bo jakby mi zakwitła to byłoby pierwsze u mnie hojozowe kwitnięcie.Miałam carnosę 5 lat nie kwitła u mnie wcale,dałam mamie.U niej też już jest 5 lat i też bez kwiatków