Rano miałam miłą niespodziankę - zobaczyłam na moim avatarku czerwone serduszko

Mam nadzieję, że u Was pogoda dopisała tak jak u mnie, było ciepło i słonecznie, zupełnie nie-listopadowo ;-)) Posadziłam jeszcze kilka cebulek, pozbierałam liście i takie tam porządki. Ogród już wygląda mało atrakcyjnie, niewiele kwitnie, liście opadły...ale i tak z przyjemnością wypiłam kawkę na tarasie

Wczoraj dostałam katalog Harknessa i oczywiście skusiłam się na małe zamówienie.. ;-))
Martuś, ja też wyczekuję tych róż

Linetko, gdyby tylko można było przyspieszyć czas..ehh..musimy poczekać na wiosnę, ale trzeba sobie uprzyjemniać oczekiwanie jak tylko się da

Elu, widziałam Twoje ukwiecone parapety, jest co podziwiać

Ula, dziękuję! Tulipanów i sasanek mam sporo, będzie jeszcze co pokazać

Ewa, mi się marzą sasanki papageno - śliczne są. Jak gdzieś trafię to kupię na pewno.
Jagódko, po pierwsze gratuluję serduszka

Effka, dzięki!Chyba niedługo rozpoczniemy odliczanie do wiosny... ;-))
Majka,miło mi, że Ci się podoba! Lubię kontrasty wiosną, wtedy pozwalam sobie na szaleństwa kolorystyczne, ogród jest dzięki nim weselszy

Reniu, serdecznie gratuluję serduszka

Madzia, dziękuję! Trzeba sobie jakoś radzić gdy za oknem coraz mniej kolorów, a więcej szarości..od tego mamy wiosenne wspomnienia ;-))
Pat, dziękuję! Kompozycje trochę przypadkowe, ale miło mi, że Ci się podobają. Sasanki mogę Ci podesłać wiosną, one rosną wszędzie, więc dadzą sobie radę u Ciebie bez problemu. Jakie ładne zdjęcie w avatarku

Marzenko, dzięki za zaproszenie, oczywiście wstąpimy i super, że wybierasz się na zjazd

Małgosiu, zimowa regeneracja na pewno ma jakiś sens. Ogród odpoczywa od nas, my od ogrodu ;-)) Byle nie za długo, mam nadzieje, że zima będzie łagodna, a wiosna wczesna!
Bożenko, witam po raz pierwszy u mnie, dziękuję za miłe słowo i zapraszam ponownie

Gosiu, żałuję, że nie mam tego kanalu

Martuś, dzisiaj byłaś na działeczce? Pogoda była wymarzona na prace ogrodowe!
Agnieszko, Martuś, Magda, Reniu, Danusiu - dziękuję

Dorotko, gratuluję wyróżnienia! Powiedz kochana, kto nagrywa te programy ogrodnicze z Domo? Ja też chciałabym pooglądać takie programy...
Wando, dziękuję! Cebulowych nigdy za wiele, najlepiej wyglądają w dużych grupach

Aguś, witaj! Dawno Cię nie było, tęskniłam

Jagódko,dziękuję! Tobie również jeszcze raz serdecznie gratuluję

Beti, Majka, dzięki!