Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 12
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 12
Hortensje - bardzo lubie te chabazie och i ach
U Ciebie Agus wygladaja one zjawiskowo, nie mowiac ze swietnie zdjecia im robisz.

- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Ja oglądam CSI Miami, miłe wspomnienia
Fajny ten Homeland? Bo żywe trupy znam i lubię. One z tych wolno-chodzących, ale razem z M śledzimy namiętnie. Zwykle te szybko-chodzące zombie gwarantują wartką akcję, ale tu nawet te dają radą
Ale mi wyszedł abstrakcyjny post

Fajny ten Homeland? Bo żywe trupy znam i lubię. One z tych wolno-chodzących, ale razem z M śledzimy namiętnie. Zwykle te szybko-chodzące zombie gwarantują wartką akcję, ale tu nawet te dają radą

Ale mi wyszedł abstrakcyjny post

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś,co to za gatunek hortensji na ostatnim zdjęciu?Wyglada na bukietówkę,ale piekny zarąbisty kolor,takiego różu nie mam w żadnej ze swoich.
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Nie lubię horrorów. Jestem mało strachliwa, ale ten gatunek nie nalezy do moich ulubionych.
Uwielbiam hortencje. Ogrodowe też. tylko dlaczego przemarzają?
U Ciebie rosną bez problemowo?
Uwielbiam hortencje. Ogrodowe też. tylko dlaczego przemarzają?
U Ciebie rosną bez problemowo?
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
Agusiu śledzę Twój wątek, czytam o kłopotach i ciesze się, że powolutku zaczynasz łapać równowagę - stres zbyt długi to wielkie obciążenie dla organizmu o różne przykre niespodzianki mogą się zdarzyć. Jesteś silna i taki dzień w ogrodzie to balsam na duszę - oby jeszcze sporo takich było.
Hortensje urzekają mnie od jakiegoś czasu i też mam kilkanaście rożnych odmian.
Podobnie jak Małgosia zatrzymałam się na ostatniej fotce - kolor wprost bije z tych kwiatów.
Pozdrawiam
Hortensje urzekają mnie od jakiegoś czasu i też mam kilkanaście rożnych odmian.
Podobnie jak Małgosia zatrzymałam się na ostatniej fotce - kolor wprost bije z tych kwiatów.
Pozdrawiam
- E@K66
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Aguś cudne te twoje hortensje ,czym je nawozisz moja droga ? czy jest to typomwy nawóz ze sklepu do hortensji czy moze coś specjalnego?
Dzień dobry wszystkim! Jest +10st - żyć nie umierać 
Ewciu, hortensje nawożę nawozem do hortensji Substrala - tzw. Magiczną Siłą. Muszę przyznać, że naprawdę świetnie po nim rosną - większość bukietówek u mnie to tegoroczny wiosenny zakup.
Krysiu, serdecznie dziękuję za odwiedziny... W pracy muszę sobie poradzić - tak mi się wydaje teraz, a kto wie, co będzie się działo - bo stres który mnie ostatnio dopadał, kompletnie nie pozwalał funkcjonować. Ściskanie w klatce, ból głowy i tego typu historie. Permanentny będzie wręcz groźny, nie mogę do tego dopuścić. Krysiu, hortensja, która tak pięknie się przebarwiła, to Vanille Fraise. Pozdrawiam Cię!
Gosiu, muszę Ci powiedzieć, że hortensje wyjątkowo dobrze czują się w moim ogrodzie... bukietówki zachwycają, a ogrodówki też im nie ustępują, ładnie kwitnąc na pięknych przeogromnych już krzewach...
CDN...
Miłego dnia

Ewciu, hortensje nawożę nawozem do hortensji Substrala - tzw. Magiczną Siłą. Muszę przyznać, że naprawdę świetnie po nim rosną - większość bukietówek u mnie to tegoroczny wiosenny zakup.
Krysiu, serdecznie dziękuję za odwiedziny... W pracy muszę sobie poradzić - tak mi się wydaje teraz, a kto wie, co będzie się działo - bo stres który mnie ostatnio dopadał, kompletnie nie pozwalał funkcjonować. Ściskanie w klatce, ból głowy i tego typu historie. Permanentny będzie wręcz groźny, nie mogę do tego dopuścić. Krysiu, hortensja, która tak pięknie się przebarwiła, to Vanille Fraise. Pozdrawiam Cię!
Gosiu, muszę Ci powiedzieć, że hortensje wyjątkowo dobrze czują się w moim ogrodzie... bukietówki zachwycają, a ogrodówki też im nie ustępują, ładnie kwitnąc na pięknych przeogromnych już krzewach...
CDN...
Miłego dnia

-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 23:59
Witaj Aguś ,cudny festiwal hortensji , u mnie ogrodowe od kilku lat nie kwitły albo jednym kwiatem. Posiadałam tylko dwie,jedna wylądowała w donicy a druga na końcu ogrodu ich miejsce zajęły bukietowe. Ogrodowe będę podziwiała u Was 

- JLG
- Od: 15 mar 2009, o 17:16

Lesiu, ja też na to liczę
Będę się bardzo starać
Moniko, hortensje ogrodowe bywają kapryśne... u mnie coś im odpowiada i zachowują się przyzwoicie, chociaż jakiegoś spektakularnego kwitnienia też nie ma. Formują ładne, duże krzewy, kwitną i to mi wystarcza.
Małgosiu, tak jak pisałam już Krysi, bukietówka, która Ci się podoba, to Vanille Fraise... Masz ją, zdaje się, prawda? U Ciebie nie zrobiła się aż tak głęboko różowa? To moja ulubienica
Robaczku, obejrzeliśmy dopiero 5 odcinków Homeland. Fabuła rozkręca się powoli, ale jest interesująca i nęci tajemnicą. Myślę, że możecie spróbować. Walking Dead ubóstwiam - zawsze jak schodzimy po seansie z góry, to idę po schodach jak zombie
Julek, bo hortensje są przeboskie
, a do mojego ogrodu świetnie pasują - tak mi się wydaje.
Gosiu, udało Ci się rozmnożyć Anabelki? Poinstruujesz mnie w odpowiednim momencie? Chciałabym spróbować i ja.

Moniko, hortensje ogrodowe bywają kapryśne... u mnie coś im odpowiada i zachowują się przyzwoicie, chociaż jakiegoś spektakularnego kwitnienia też nie ma. Formują ładne, duże krzewy, kwitną i to mi wystarcza.
Małgosiu, tak jak pisałam już Krysi, bukietówka, która Ci się podoba, to Vanille Fraise... Masz ją, zdaje się, prawda? U Ciebie nie zrobiła się aż tak głęboko różowa? To moja ulubienica

Robaczku, obejrzeliśmy dopiero 5 odcinków Homeland. Fabuła rozkręca się powoli, ale jest interesująca i nęci tajemnicą. Myślę, że możecie spróbować. Walking Dead ubóstwiam - zawsze jak schodzimy po seansie z góry, to idę po schodach jak zombie

Julek, bo hortensje są przeboskie

Gosiu, udało Ci się rozmnożyć Anabelki? Poinstruujesz mnie w odpowiednim momencie? Chciałabym spróbować i ja.
- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Aguniu
cały czas śledzę po cichutku Twoje poczynania, naprawdę zachwyca mnie ten Twój ogród, jest dla mnie wzorcem, piękny
chciałabym mieć takie cudeńko, może kiedyś, cały czas nad tym pracuję ale jeszcze daleka droga
na razie cieszy mnie każda roślinka i każda rabatka, którą nabędę od kogoś lub kupię
mam nadzieję że ten bury okres przeżyjemy tu razem, oby do marca a potem z górki
To ja dalej podziwiam

Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
aguniada,w Twoim ogrodzie widzą mnóstwo hortensji i w różnych kolorach.
Wspaniałe zapewne widoki podczas kwitnienia.
Wspaniałe zapewne widoki podczas kwitnienia.
Grażynko, bardzo mi miło, że zaglądasz
Za wszystkie słowa uznania dziękuję i zachęcam do pokazania Twojego zakątka... razem milej się myśli, planuje czy zmienia - warto! Co o tym sądzisz? 
Staszku, hortensji bukietowych i ogrodowych już trochę mam - nie są to jeszcze wielkie okazy jak Twoja Pink Diamond, ale rosną w oczach i już cieszą wspaniałym kwitnieniem... to pełne urody krzewy, które warto mieć.

Staszku, hortensji bukietowych i ogrodowych już trochę mam - nie są to jeszcze wielkie okazy jak Twoja Pink Diamond, ale rosną w oczach i już cieszą wspaniałym kwitnieniem... to pełne urody krzewy, które warto mieć.
- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguniu masz rację, razem jest zawsze milej a jeszcze jak ktoś doceni Twój wysiłek to już całkiem fajnie. W dzisiejszym świecie gdzie jest tyle zawiści szczere pochwały albo są rzadkością albo ich w ogóle nie ma, czy nie tak? Także społeczność ta, która tutaj jest na forum daje dużą moc do działania
Ja wkrótce postaram się pokazać swój ogródeczek

Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Witaj Aguniu, po dość pracowitym weekendzie dziś dalej choruję w pracy. Pogoda mglista, ale nie jest źle. Takie temperatury w listopadzie o ja bardzo chętnie, nawet jak do końca marca się utrzymają.
No i masz pięknie wysprzątany ogród. My zaczęliśmy i już pierwsze worki poszły z dymem przez kominek, a popiół na rabatki pójdzie
No i masz pięknie wysprzątany ogród. My zaczęliśmy i już pierwsze worki poszły z dymem przez kominek, a popiół na rabatki pójdzie