W słońcu smagliczki
Re: W słońcu smagliczki
Czym zasilasz te kolorowe pięknoty ? Wszystkie takie dorodne że hej!
- usa1276
- 1000p
- Od: 22 sty 2012, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dzień dobry wszystkim u mnie dziś mroźno -6 ale za to świeci piękne słońce
Pietrunciu zawsze na wiosnę stosuję azofoskę , wyjatkiem są rośliny kwasolubne one mają swoje nawozy choć co niektuży też pod hortensje sypią azofoskę
Grażynkona serduszkę chorowałam kupiłam dwie sadzonki padły ta jest trzecia i rośnie pięknie piwonii jeśli nie masz mogę ci się z tobą podzielić a co do trawki to mam tak murowane murki że podjadę kosiarką i po wykaszam wszędzie trawę tylko czasem muszę z nożyczkami zrobić maleńką kosmetykę ale u mnie to drobnostka w tym roku planuje zrobić opaskę z granitu więc będzie jeszcze lepiej .
Ilonkobo tylko ja taka szalona jestem i nie trzymam się swojej granicy podwórka, żal mi takiego kawałka ziemi który porasta pokrzywami i innymi chabaziami a nóż może ktoś inny też się skusi na takie obsadzenie rowu było by pięknie
Marysiu dziękuje
i obiecuje poprawę
Constancjo tak jak napisałaś to sa poduchy żagwinu i floksów szydlastych ja też je uwielbiam za takie poduchy.
Wiolu dzięki ale gdzie mi do twojego ogrodu
Dziś mam szczytny cel wziąć się wcześniej za gotowanie obiadu i chyba znów niet

Pietrunciu zawsze na wiosnę stosuję azofoskę , wyjatkiem są rośliny kwasolubne one mają swoje nawozy choć co niektuży też pod hortensje sypią azofoskę
Grażynkona serduszkę chorowałam kupiłam dwie sadzonki padły ta jest trzecia i rośnie pięknie piwonii jeśli nie masz mogę ci się z tobą podzielić a co do trawki to mam tak murowane murki że podjadę kosiarką i po wykaszam wszędzie trawę tylko czasem muszę z nożyczkami zrobić maleńką kosmetykę ale u mnie to drobnostka w tym roku planuje zrobić opaskę z granitu więc będzie jeszcze lepiej .
Ilonkobo tylko ja taka szalona jestem i nie trzymam się swojej granicy podwórka, żal mi takiego kawałka ziemi który porasta pokrzywami i innymi chabaziami a nóż może ktoś inny też się skusi na takie obsadzenie rowu było by pięknie

Marysiu dziękuje

Constancjo tak jak napisałaś to sa poduchy żagwinu i floksów szydlastych ja też je uwielbiam za takie poduchy.
Wiolu dzięki ale gdzie mi do twojego ogrodu
Dziś mam szczytny cel wziąć się wcześniej za gotowanie obiadu i chyba znów niet

- wiolamanka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Uleńko nie gadaj głupot masz piękny i zadbany ogród 

- usa1276
- 1000p
Wiolu
ale to tylko zdjęcie i pokazane to co ładne taka jest rola fotografii ,możesz ominąć to co jest mniej atrakcyjne mam sporo takich miejsc one też są uwiecznione tak dla własnych porównań przed i po
ale ja zdecydowanie wole te ładniejsze miejsca choć mam ich niewiele
w tym miejscu kiedyś stała altanka i duży grill wymurowany z cegły i kamienia od ubiegłego roku mam taki kawałek z roślinkami

życzę wszystkim spokojnej nocki
.Dobranoc.

ale ja zdecydowanie wole te ładniejsze miejsca choć mam ich niewiele

w tym miejscu kiedyś stała altanka i duży grill wymurowany z cegły i kamienia od ubiegłego roku mam taki kawałek z roślinkami

życzę wszystkim spokojnej nocki

-
- Od: 29 maja 2009, o 21:53
Ulka ale piękne zdjęcia. I rośliny
Zdrowe, zadbane, aż miło pooglądać
Dziękuję za taki zastrzyk pozytywnej energii
w ten niepogodny zimowy wieczór

Dziękuję za taki zastrzyk pozytywnej energii

Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
I niech mi się przyśni taki śliczny migdałek, albo jeszcze lepiej, że mój też tak ładnie kwitnie 

- usa1276
- 1000p
Marysiu jak do tej pory na forum jeszcze siedzisz to nie da rady późno chodzisz spać wcześnie wstajesz
Agus dziekuje
U mnie dziś biało co mnie bardzo cieszy mam do odśnieżenia podjazd i chodnik ale mam taki humor że nawet to białe ustrojstwo mi nie przeszkadza wręcz przeciwnie bardzo cieszy

Agus dziekuje

U mnie dziś biało co mnie bardzo cieszy mam do odśnieżenia podjazd i chodnik ale mam taki humor że nawet to białe ustrojstwo mi nie przeszkadza wręcz przeciwnie bardzo cieszy

- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Cześć Ula
Zrobiłaś fajne zakupy różane! Tha Fairy z lawendą będą pasować idealnie, tylko zastanawiam się pies z dredami nie będzie zacieniał? One mają rosnąc pod nim? Już wiesz gdzie posadzisz pozostałe?
Dla New Dawn zarezerwuj mocną podporę bo ponoć potrafi wystrzelić na spory krzak
bynajmniej ja na to liczę ;-)
Piękny migdalek i okaz psa tez bardzo dorodny! U mnie to jeszcze maleństwo...poduchy floksowo-zagwinowe cudne, długo je masz ze tak pięknie się rozrosły?
Pozdrawiam serdecznie

Zrobiłaś fajne zakupy różane! Tha Fairy z lawendą będą pasować idealnie, tylko zastanawiam się pies z dredami nie będzie zacieniał? One mają rosnąc pod nim? Już wiesz gdzie posadzisz pozostałe?
Dla New Dawn zarezerwuj mocną podporę bo ponoć potrafi wystrzelić na spory krzak

Piękny migdalek i okaz psa tez bardzo dorodny! U mnie to jeszcze maleństwo...poduchy floksowo-zagwinowe cudne, długo je masz ze tak pięknie się rozrosły?
Pozdrawiam serdecznie

- usa1276
- 1000p
Witaj Robaczkumam tylko nadzieje że te różyczki będą tam pasowały,
pies z dredami to sadzonka dwudziestoparoletnia przytargana z lasu miał być wysoki jest karłowy
zacieniać róż nie będzie rabatka położona jest pod południe zresztą jak cały ogród ,istna patelnia mam tylko nadzieję że dadzą radę
poduchy skalne będą trzeci sezon, bezproblemowe troszkę nawozu i szaleją z kwieciem
pies z dredami to sadzonka dwudziestoparoletnia przytargana z lasu miał być wysoki jest karłowy

zacieniać róż nie będzie rabatka położona jest pod południe zresztą jak cały ogród ,istna patelnia mam tylko nadzieję że dadzą radę
poduchy skalne będą trzeci sezon, bezproblemowe troszkę nawozu i szaleją z kwieciem

- wiolamanka
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Uleńko fajne zdjęcia porównawcze,miło spojrzeć na takie zmiany
Poduchy świetne,nadają rabacie radości

Poduchy świetne,nadają rabacie radości

- gajowa
- Od: 11 maja 2011, o 07:34
Ula, no jak wspaniale, że mnie znalazłaś! Wpisuję się i lecę czytać od początku 
Już!
Piękny ogród - nie powiedziałabym nigdy, ze ma tylko 1 a (a nie pomyliłaś się
), mnóstwo dorodnych, zadbanych roślin, kolorowo, pięknie zestawione ze sobą.
Mąż na wagę złota - płotek, kwietniczki - cuda!
Zdolna córeczka
Mieszkasz we wspaniałych okolicach (byłam 1 stycznia na Świętym Krzyżu).
Po prostu jesteś szczęściarą

Już!

Piękny ogród - nie powiedziałabym nigdy, ze ma tylko 1 a (a nie pomyliłaś się

Mąż na wagę złota - płotek, kwietniczki - cuda!
Zdolna córeczka

Mieszkasz we wspaniałych okolicach (byłam 1 stycznia na Świętym Krzyżu).
Po prostu jesteś szczęściarą

pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Ulu! ....wpadam z rewizytą...U mnie kolejny dzień pada deszcz....jest szaro...buro i do
Z niecierpliwością oczekuję wiosny...no moze być przedwiośnie

Z niecierpliwością oczekuję wiosny...no moze być przedwiośnie

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- usa1276
- 1000p

Wiolu

Gajowa-Ewo bardzo ci dziękuje roślinki to to co lubię najbardziej, tylko nie zawsze mogę poświęcić im tyle czasu ile bym chciała.
Bogusiu ja rano zrobiłam sobie spacerek po pieczywo bo było pięknie i biało a teraz to ...brrrrrr do rana będzie błocisko.
Na poprawę humoru i aury za oknem

Spokojnej nocki wam życzę

- usa1276
- 1000p
Miniulku już nie mogę się doczekać najgożej jest jak jest taka pogoda jak teraz iście wiosenna jak bym wyszła z łopatą i grabiamiami do ogrodu w styczniu to by sąsiedzi powiedzieli że mi odbiło
bo tak zakrecona to tylko ja tu jestem
i jest super 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Ula ale masz śliczne sasanki!