Aniu u mnie pewnie z kwitnących różyczek jeszcze udało by się zrobić taki bukiecik , ale szkoda mi ich zrywać , choć jak przyjdzie w nocy przymrozek to je i tak zniszczy .
U ciebie spóźniona hortensja, a u mnie liatra lada moment zakwitnie Wysiała się chyba, bo widać, że młodziutka.
W moim starym miejscu zamieszkania chodziła Pani z suczką grzywacza długowłosego. Nazywała się Chanell i notorycznie rzucała się na moją 40 kg labradorkę . Moje to potulne cielę, więc na szczęście krew się nie lała .
Edytuję, bo mi Kotlet przysłonił taki piękny bukiet . Super
Miłego dnia
Zdjęcia zimy na swój sposób urocze u nas w nocy spadł pierwszy śnieg , powinnam się cieszyć bo liści nie widać
Piękne różane bukiety , cudne chryzantemy ale sunia najładniejsza i najmilsiejsza drapanko zostawiam
Aniu, bukiem przeuroczy. Pięknie wygląda w wazonie, na dodatek ściety bez wyrzutów sumienia Chyba i ja pójdę sobie taki zrobić
No a Kotlet... najsłodszy z kotletów jakie widziałam na oczy
No i stało się. Pada śnieg Nic z tego nie będzie, bo od razu topnieje, ale co fakt, to fakt. Dziś na szczęście zdążyłam jeszcze 'opatulić nóżki' moim sadzonkom chryzantem, no i zrobić trochę zdjęć. Co będzie jutro - zobaczymy
A w ogrodzie nie ma już kwiatów róż Za to clematisy nie ustają w staraniach, by je docenić.
Clematis terminator Polish Spirit
I Jan Paweł II
I tradycyjne 'takie tam'
Wczorajsze nabytki. Aż szkoda było nie wziąć dosłownie za parę złotych